Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..........,,,,,,,,,,,,,,,...........,,,,,,,,,,,
Kafetin zabranjen u Rusiji??To prvi put cujem...Kako mislis da ce dati sve pare na prasak,kutija 450gr kosta od35-60 rubalja?Ili su tebo prodavali preskup prasak,ili si sam sebi odredio da trosis mesecno 100rbl,pa ti to mnogo...A kako mislis da odnese u perionicu ves,koja koliko ja znam ima na svakom gradilistu,i da radnici tamo da sapun,da ubaci u masinu?Inace u Aeroflotu je dozvoljeno do 20 kg u prtljag,ako nije kupljena karta za vise,ali progledaju za vise,ja vecito imam 23-25 kg i prolazim kod njih bez problema,ili se sastave nekoliko ljudi,jedan ima 10-15,ostali vise pa se nadje prosek,zajednicki mere prtljag...
Dare,sta ce ti bensedin...Bices dovoljno umoran od promene klime,vremenske zone i svkodnevnog rada,da neces ni stici do jastuka,zaspaces...

nisam mislio bukvalno ali jedan peracisapun od 200 dindzi menja 10kg praska pa ti to razbi na 450g pa puta 30 rublji pa vidi

Da li neko sa vec radnim iskustvom na MPS kod Lenska, ima informaciju da li je kontakt moguc.Naime suprug mi je tamo mesec dana a poslednje dve nedelje se nije javio,pa me interesuje da li je sve u redu,i da li je moguci problem sa satelitskom telefonskom mrezom.Hvala u napred na odgovoru !

OBAVEZNO 1L DOMACE DA SE BOLJE UKLOPIS U OKOLINU
Може и 4 литре али да се ракија камуфлира иначе ће је руска охрана одузети као што је већини и урадила. Постоји више фора да се охрана зезне и ту не треба бити много домишљат.

Ma ja kafetin i ne koristim, kod mene on nema nikakvog efekta. Povremeno znam imati glavobolje i tu mi najmanji bromozepam od 3.5mg (koji je slabiji od bensendina a nebih ga isprobavao) najbolje pomaze a ako ne pomogne uzmem i jos jedan brufen 400 i onda mogu normalnije funkionisati. Jbg. tranpio sam zdravlje za novac pa sada povremeno ispastam ali to ponajvise kada su neke vrucine a tamo neverujem da ce ih biti ... Sto se tice prtljaga to sam razumeno a lekove necu u licni prtljag ...

Нисам говорио о руској царини аеродрома већ о обезбеђењу кад будеш улазио у градилиште. Што се тиче алкохола у пртљаг авиона можеш ставити и 5 литара ако ти срце хоће и претходно новчаник дозвољава,:D само је добро умотај у неке мајице да се додиром стакло о стакло не разбије.:pivce:

Ма нема шта да се разбије само послушај мој рецепт. Купи сок у тетрапаку на дну прорежи танак рез жилетом, сок попиј или проспи, наспи ракију. Залепи супер лепком.:super:

Нисам говорио о руској царини аеродрома већ о обезбеђењу кад будеш улазио у градилиште. Што се тиче алкохола у пртљаг авиона можеш ставити и 5 литара ако ти срце хоће и претходно новчаник дозвољава,:D само је добро умотај у неке мајице да се додиром стакло о стакло не разбије.:pivce:

Boze neiskusnog! ))) U plasticnu flasu od vode sipati rakiju treba.

Hvala ti,ja se samo trudim da pomognem koliko mogu ljudima koji su novi u celoj prici,dugo sam u Rusiji,a i radio sam 2*7 meseci za Hopeks (sadasnji Velesstroj Srbija ili kako vec).U pravu si za ono sto si kazu verbalno,ali zamisli kakvim tempom rade oni,samo njih dvoje ili troje sa svima nama treba da se cuje,objasni.....Desava se da ljude zovu po 2 puta,ili pogrese ime iako gledaju papir pred sobom.Iskreno,ne bih bio u njihovoj kozi.

pozdrav.Vidim zato sam i rekao.Moj stav otpocetka je da je bukvalno svaka informacija bitna samo ako je merodavna i u dobroj nameri izrecena posto nas ima svakakvih.A sto se tice drugog dela poruke,slazem se,ni ja im nebi bio u kozi.Nema organizacije a nece je ni biti jer je ogromna firma,mnogo kandidata i normalno je ocekivati treniranje zivaca u blizoj ili daljoj buducnosti.Vec sam spreman na to zadrzo se ja u ovoj firmi godinu ili pet.p.s.Bice malo psovanja njih cisto za moju dusu.:D

Hvala na savetima sada imam viziju sta bih trebao poneti!

nadam se ali ipak.Papuce,kuvalo,nasu kafu,pribor za higijenu,probiotici,brufeni,andoli...Sve smes.Rukavica,dosta pari,moze i najobicnijih.Mislim radnih.

- - - - - - - - - -

Ма нема шта да се разбије само послушај мој рецепт. Купи сок у тетрапаку на дну прорежи танак рез жилетом, сок попиј или проспи, наспи ракију. Залепи супер лепком.:super:

kako bato ne pocasti bar jednu dok smo bili zajedno kad si ih tako unosio.

Pozdrav svima,koji su još budni! :)
Imam problem,a nikako da ga rešim,pa ako neko zna da mi kaže,bila bih mu stvarno zahvalna...
Danas sam dobila prvu poruku od verenika,ali sa ruskog broja njegovog drugara.Odgovorila sam na taj broj,ali poruke mu ne stižu!Non-stop su na čekanju.Ne znam šta da radim.On je video da ne odgovaram,pa mi je posle poslao ponovo istu poruku...Probala sam da je pošaljem na njegov broj(vip) i piše da je isporučena,ali on ništa ne odgovara,pa mislim da je to isporučenje lažno.Ne znam šta da radim. :besna:

Jeki moj dragi dok je imao signala poslao mi je par poruka sa ruskog broja,koje meni naravno nisu stigle,pa mi je on onda poslao 3-4 sms-a sa Telenor mreze....Uplati vereniku kredit na nas broj,ako ima kod njega nasu karticu....

Da li ima neko odavde da je bio na NPS1 kod grada Novi Urengoj,ako ima neka mi na pp pusti poruku kakvi su tamo uslovi i sl,,,,,ja jos uvek ne mogu da verujem da tamo nema nikakvog signala,bebac mi stalno trazi da cuje tatu,a on je nedostupan na oba broja...... :( I da kad je moj dragi krenuo ja mu lepo kazem ponesi zimsku jaknu,a on mi covek kaze tamo je prolece i na kraju se ispostavilo da je tamo 8 stepeni,ali duva vetar(cula sam svojim usima dok je bio na NPS2) tako da ima osecaj da je mnogo hladnije nadam se da su radna odela debela i da dragi nece da mi se pretvori u kockicu leda.....:zcepanje:

u kockicu nece sad al zimus u santu hoce sigurno da uslovi su haos vremenski mislim drug mi je tamo otisao na nps1 nema signala samo satelicki telefon i to sredom tako mi je bar rekao odela su sigurno topla nemoj da brines a za bebca neznam sta da ti kazem mislim da ces morati da ga malo lagis i dosta pricas da mu skrenes paznju sa tate

- - - - - - - - - -

verovatno druze ali neznam koje su tako da ti je najbolje i naj sigurnije daodes u hopex

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back