Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim drzis sajt pod kontrolom,drago mi je;)
Bilo je ok,nije idealno,ali izdrzi se.Samo ako si psihicki spreman.Sto se tice smestaja,zadovoljavajuci i mnogo zavisi od stanara kako ce biti.Sto se toga tice imao sam srece jer mojim cimerima higijena nije strana.Grejanje funkcionise odlicno,cisto je postoji odjel za pranje posteljine tako da,sta ti vise treba na terenu.Hrana isto dobra,ima je dosta,ali malo jednolicna.Ugojio sam se.Zadnjih par dana isao samo na veceru.Da ne duzim ja sad puno,mogu da kazem samo da dosta zavisi od nas samih.Ima ljudi koji kao da u zivotu nisu videli kupatilo,drugo bolovanje traze za zanokticu jer im je bolje sest sati da leze nego deset da rade pa to nekim ljudima iz administracije upadne u oci.Onda svi na.....u.Jer ne zanima nikog pojedinac vec udare po kolektivu,tako je najlakse.Ogromna firma i velika neorganizacija ali moze se podneti.

Pozdrav svima na forumu...
Bio sam u Zlatiborskoj 5 i konkuriso za radno mesto Bravar. Salju me na probni rad u IMD METAL ( Lestane) , pa me interesuje ako je neko isao tamo sta se radi , sta ispituju , koliko traje ispit i dali treba nositi nesto od alata . Nakon tog ispita receno mi je da se dogovara cena rada (satnice) pa me i to interesuje koliko se krece cena rada Bravara (otprilike). Unapred hvala.:hvala::hvala::)

Pozdrav svima na forumu...
Bio sam u Zlatiborskoj 5 i konkuriso za radno mesto Bravar. Salju me na probni rad u IMD METAL ( Lestane) , pa me interesuje ako je neko isao tamo sta se radi , sta ispituju , koliko traje ispit i dali treba nositi nesto od alata . Nakon tog ispita receno mi je da se dogovara cena rada (satnice) pa me i to interesuje koliko se krece cena rada Bravara (otprilike). Unapred hvala.:hvala::hvala::)

Odgovorit ću ti u PP.

Pozdrav.

Prilicno dugo nisam bio u ovom poslu, pa ni na forumu. Koliko sam uspeo da procitam, nije se mnogo toga promenilo. Bar ne u smislu azurnosti ljudi iz Hopex-a, tj cekanja do u nedogled za papire, i odlazak. Ako dozvolite ja cu za tu firmu i dalje pisati Hopex, jer je Vellestroy mnogo ozbiljnije funkcionisao, bar po onome sto sam imao prilike da vidim u Rusiji. Izvinjavam se ako sam propustio nekome da odgovorim na mail, i posaljem kontakte. Hopex, Tradeunique, i Tank Mont. S tom razlikom, sto se u Tank Mont ne moze uci bez preporuke njihovog zaposlenog. To su firme za koje znam kako funkcionisu, jer sam ili sam radio, ili licno znam nekoga ko jeste, pa sam ih preporucivao. Za sve ostale, po principu rekla-kazala, nisam zeleo da sirim pre, pa necu ni sada.
Inace, odneo sam papire 12.03. ponovo u Hopex, za mesto bravara. Po Mikicinim recima rasporedjen sam za Krasnodar, ali sam u sve to siguran koliko i on sam. Pametnom, dosta. :) Ne bih da sirim pesimizam oko odlaska do kraja Juna, ali vidim da se njegova prica ne razlikuje od price svih njegovih prethodnika, a sve po principu copy past.

Pozdrav svima pre svega! :)
Ja da javim novosti...Mog verenika su dan nakon poziva za priglašenje zvali da mu kažu da se spremi i da u sredu u 8:30 bude ispred firme...Na aerodrom idu oko 13:30 koliko sam ga razumela,ali ranije treba da dođu zbog potpisivanja ugovora,valjda... Izvinjavam se što ranije nisam pisala,obaveze i to...
E sad,htela bih da zamolim nekog da mi kaže koliko realno treba para da se ponese,za osnovne troškove?Pošto smo mi u dugovima i nemamo baš ni od koga da pozajmimo...Svi kukaju kako nemaju,a i verujem im...na ovo vreme nije teško poverovati...Inače,verenik mi je pušač...

Pozdrav svima pre svega! :)
Ja da javim novosti...Mog verenika su dan nakon poziva za priglašenje zvali da mu kažu da se spremi i da u sredu u 8:30 bude ispred firme...Na aerodrom idu oko 13:30 koliko sam ga razumela,ali ranije treba da dođu zbog potpisivanja ugovora,valjda... Izvinjavam se što ranije nisam pisala,obaveze i to...
E sad,htela bih da zamolim nekog da mi kaže koliko realno treba para da se ponese,za osnovne troškove?Pošto smo mi u dugovima i nemamo baš ni od koga da pozajmimo...Svi kukaju kako nemaju,a i verujem im...na ovo vreme nije teško poverovati...Inače,verenik mi je pušač...

100 dolara je sasvim dovoljno ako nosi neobhodne stvari za ličnu higijenu.:)

Moj brat je bio na petnaestici i nije postojala mogucnost da dodje do bankomata, tako da se morao osloniti na ono koliko je poneo. Njemu su pre polaska to kazali i znao je da nece biti u mogucnosti da podigne akontaciju. Nadam se da ne postoji jos mnogo takvih gradilista, ali je bolje da se raspitas kod ljudi koji su bili bas na tom mestu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back