Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam dušo....znam....biće kad si takav, mlad i radan i sa ciljem...mora biti:zag:

hvala na podrsci...

- - - - - - - - - -

Cisto informativno,da razrešimo jedno.....
Biznis viza u startu kasni oko 45 dana,a na njeno dobije se ceka 21 radni dan...
Radna viza u startu kasni oko 2 meseca,a na njeno cekanje se ceka 21 radni dan....

ne razumem te bas najbolje baki....

ne razumem te bas najbolje baki....

Kad predaju tebe kao radnika i tvoje papire određena viza se ceka 21 radni dan...a sve to vec kasni oko 2 meseca sa ostalim radnicima koje jos duze cekaju... ( mnogo ) .

aha...pa,jbg...nadam se da ce stici ubrzo...krenula je neka prica da u toku ove i sledece nedelje treba da stigne dosta priglasenja...pa se iskreno nadam...kakvo je tvoje stanje...?pozz

MOM MUZU istice biznis viza 17 juna i trebao je kuci 14 ,,,par dana pre isteka iste ,,,,medjutim on je predlozen za Kazakstan ,,,,REKAO JE DA NE ZELI DA ZELI NAZAD ZBOG OBAVEZA I KOJECEGA ,,,,ugovor mu je na 6 meseci ,,,ali ...to niko ne cuje ,,,KAZAKSTAN MORA IAKO SE IZJASNIO DA NE ZELI ,,,

Pozdrav svim članovima :)

Zna li neko postoji li neko radno mesto za devojke za rad u Rusiji preko firme Velestroj ;) ?
Kada sam zvala firmu jedna izuzetno fina gospodja mi je rekla da su otvorene pozicije za,uglavnom,muške poslove,tesari,peskireri,armirači... :/

Svako dobro Gospod svima dao i da ko god čeka priglašenije i poziv da dobiju što pre i da odete na rad ;)

stiglo jeeeeeeee

- - - - - - - - - -

sad zvali

:klap::klap::klap: :strika::cmok2:

- - - - - - - - - -

MOM MUZU istice biznis viza 17 juna i trebao je kuci 14 ,,,par dana pre isteka iste ,,,,medjutim on je predlozen za Kazakstan ,,,,REKAO JE DA NE ZELI DA ZELI NAZAD ZBOG OBAVEZA I KOJECEGA ,,,,ugovor mu je na 6 meseci ,,,ali ...to niko ne cuje ,,,KAZAKSTAN MORA IAKO SE IZJASNIO DA NE ZELI ,,,

pa kako će da ostane, nema veze gde, kad mu ističe viza?

- - - - - - - - - -

pufnice ako hoćeš napiši još dve poruke da odobrim, pa će te svi videti....još 15 minuta sam tu pa moram da idem :uja:

on je u tjumenu viza mu istice 17, 06 , i trebao je nazad 14.06 par dana pre isteka vize nazad ....ali sefovi tamo nece da cuju , mora da ide za kazakstan na presek i jos mesec dana da ostane . nije stvar izbora nego moranja..

- - - - - - - - - -

on ce ostati pri svom da zeli nazad pa da mu prave drugu vizu ,pa cemo videti .

on je u tjumenu viza mu istice 17, 06 , i trebao je nazad 14.06 par dana pre isteka vize nazad ....ali sefovi tamo nece da cuju , mora da ide za kazakstan na presek i jos mesec dana da ostane . nije stvar izbora nego moranja..

- - - - - - - - - -

on ce ostati pri svom da zeli nazad pa da mu prave drugu vizu ,pa cemo videti .

Mora da ostane jer moraju da predju posao,gradilište,do avgusta ;) zato neće biti dolaska do kraja jula

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back