Zlatko001
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
ja treba da putujem kao i većina nas ovde, ali nisam imao onaj glavni poziv, ja čekam priglašenje ove sedmice pa onda datum. Nešto kao Srbija za EU.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEMA-TU-DA-PRENOCI,TI-ZNAS-ILI-HOCES-ILI-NECES-DA-IDES-I-TO-JE-TO![]()
ja treba da putujem kao i većina nas ovde, ali nisam imao onaj glavni poziv, ja čekam priglašenje ove sedmice pa onda datum. Nešto kao Srbija za EU.![]()
Mamo veeeeeeeeelikiii pozdrav iz srca Banata!![]()
Dobro jutro svima![]()
Brankice, ajde još jedna poruka dušo, moraš imati 3 da bi te svi videli, da odobrim, pa da begam dalje.....dan me juri
Ne, moj muž nikad nije išao u Rusiju, ja sam samo moderator foruma Ekonomija.......i.....eto, tu sam sa ovim Ljudima
Pozdrav svima! Brat mi je otišao u Moskvu u nedelju! Pod stresom sam od tog dana, brinem, on salje kratke poruke, nemam jasnu predstavu sta ga je tamo sacekalo, ...itd... Ako je iko od ovde prisutnih isao u Moskvu , ili negde po Rusiji preko Velestroja, ili kojom srecom, takodje sada u Nedelju ispratio nekog svog za Moskvu, neka napiše sta zna i može!
Ma znam ja da su oni nepopravljivi po pitanju mnogo čega, te tako i komunikacije! Ali, valjda, kad je u pitanju brat...tad je briga nesto preteranija, pa odmah umisljamo da nesto ne valja...![]()