Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko oni iz Hari Poter?Još nisam obuku završila do kraja.:sad2:

NEMA VEZE.......majka će ti udari mur (pečat) :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Meni su upravo javili da idem u nedelju uvece..Jakutijo,cekaj me,ne radujem ti se...:-)Mada idem za neku drugu firmu,ali Boze moj,bitno da se ide,i meni se ovaj odmor oduzio,3 meseca blejim kuci...Ako nekome jave za nedelju uvece,javite se,da se i licno upoznamo!!!Srecno svima!!!

:klap:...vidimo se do tad :)

evo upravo dočekah da me ukupno do sada treći put neko pozove. Neka dama k'o navijena me obavjestila da mi nije kupoljena karta za sjutra i da ostanem i dalje dostupan na telefon jer će vjerovatno karata biti u narednim danima. Ma nema ona kad da je ti nešto pitaš... strašno. Baš divno do u zadnji dan držati ljude napete i u neizvjesnosti. ccc

Jes,pa da skrljam negde u neku nedođiju onako neobučena i bez dozvolu. Još ću i u aps da završim.:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Meni su upravo javili da idem u nedelju uvece..Jakutijo,cekaj me,ne radujem ti se...:-)Mada idem za neku drugu firmu,ali Boze moj,bitno da se ide,i meni se ovaj odmor oduzio,3 meseca blejim kuci...Ako nekome jave za nedelju uvece,javite se,da se i licno upoznamo!!!Srecno svima!!!

Srećan put :super:

Poslednja izmena:
Jes,pa da skrljam negde u neku nedođiju onako neobučena i bez dozvolu. Još ću i u aps da završim.:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Srećan put :super:
Hvala..Moj drug bi te pitao zar to vama nije urodjeno?Mslm to na metli...:lol::whistling:
evo upravo dočekah da me ukupno do sada treći put neko pozove. Neka dama k'o navijena me obavjestila da mi nije kupoljena karta za sjutra i da ostanem i dalje dostupan na telefon jer će vjerovatno karata biti u narednim danima. Ma nema ona kad da je ti nešto pitaš... strašno. Baš divno do u zadnji dan držati ljude napete i u neizvjesnosti. ccc
Sad ni meni nista nije jasno...Meni su juce javili da treba da se kupe karte,a danas su vec javili tacno vreme...Cini mi se da su se oni slabo organizovali za veliku kolicinu ljudi...
NEMA VEZE.......majka će ti udari mur (pečat) :zcepanje:

- - - - - - - - - -

:klap:...vidimo se do tad :)
Naravno da se vidimo,ja i tamo kad odem necu da vas zaboravim...Ti to nesto na racun ovih nasih knezova?Diploma,pecat.....??:rtfm::hahaha:
Hvala,dali je to bolja varijanta od prelska u drugu državu ili povratka kući pa nazad?

Ovo je varijanta u kojoj je sve legalno...Formalno je legalno i to sto se prelazi u drugu zemlju,ako te ne nahvataju na gradilistu..Ali...:(

To je za mene,majka povukla veze pošto nisam završila letačku obuku,da mogu da vas obiđem:zcepanje:Kako kome meni je recimo potrebno usavršavanje malo teže kontam neke stvari ali snalazim se,mora da to zbog one plave boje koju preferiram.Garant je povezano. .:rotf: Znači sve može dok te apnu.:(

Poslednja izmena:
Hvala..Moj drug bi te pitao zar to vama nije urodjeno?Mslm to na metli...:lol::whistling:

Ma urodjeno sinko, nego šta je.....mi se već radjamo s diplomom za to prevozno sredstvo :zcepanje:

Sad ni meni nista nije jasno...Meni su juce javili da treba da se kupe karte,a danas su vec javili tacno vreme...Cini mi se da su se oni slabo organizovali za veliku kolicinu ljudi...

Pa danas kupili karte pa ti javili vreme

Naravno da se vidimo,ja i tamo kad odem necu da vas zaboravim...Ti to nesto na racun ovih nasih knezova?Diploma,pecat.....??:rtfm::hahaha:

Ma ja joj to verifikujem medjunarodnu dozvolu :cepanje:
Tooooooooo, da se javljaš koliko vreme dozvoli, ali da imamo informacije, a pretpostavljam da će i novi doći, pa da znaju

Ovo je varijanta u kojoj je sve legalno...Formalno je legalno i to sto se prelazi u drugu zemlju,ako te ne nahvataju na gradilistu..Ali...:(

a što da navatavaju na gradilištu? Pa u nalogu i piše da ideš na gradilište ...valjda

majkumu.......šta uradih od ove poruke :eek::lol:

Kevo,mislio sam da ako te njihovi panduri navataju na gradilistu,tacnije FMS... :-)Znam za karte,zato i kazem,ovde vecini odlazu zato sto nema karata...Ovi moji za dan kupili...Ja ne idem za istu firmu,ovaj put,ali se nadam da ce svi odavde brzo da lete.Vidis,Bobuljka,uvezbaj ti medjunarodne letove,mozemo da uzmemo poneku kintu,a i ove nase sto cekaju,pobelese od cekanja i trzanja na zvono telefona,da obradujemo...

Kevo,mislio sam da ako te njihovi panduri navataju na gradilistu,tacnije FMS... :-)Znam za karte,zato i kazem,ovde vecini odlazu zato sto nema karata...Ovi moji za dan kupili...Ja ne idem za istu firmu,ovaj put,ali se nadam da ce svi odavde brzo da lete.Vidis,Bobuljka,uvezbaj ti medjunarodne letove,mozemo da uzmemo poneku kintu,a i ove nase sto cekaju,pobelese od cekanja i trzanja na zvono telefona,da obradujemo...

Ću vežbam i noćno letenje samo da ih što pre prebacimo:cepanje::metla:Viš kako održavam ravnotežu a usput i navigaciju držim pod kontrolom.:ok:

Ma nema veze,skupicemo mi ovde,i kupicemo dilomu kevi...:-):rtfm::per::hahaha:

:zcepanje::zcepanje: :cmok2:
pa kad poletim.........lele......ima iz vaZduKa da im bacam čarapke :rotf:

- - - - - - - - - -

ama zašto da navatavaju ti panduri, zar niste tamo legalno? šta je FMS?

Moj dragi je danas zvao Mikicu koji mu je rekao da spakuje kofere i ceka poziv,koji moze da bude i sutra a moze da bude i sledece nedelje......Kaze Mikica da nema karte ni za lek,da su trazili dodatni let iz firme ali je*ni JAT nije dozvolio,tako da sad imamo krivca za ovu nasu beskonacnu agoniju.....Ko prezivi pricace,mi smo vec stigli do kraja sa zivcima.....:mrgreen::besna:

Moj dragi je danas zvao Mikicu koji mu je rekao da spakuje kofere i ceka poziv,koji moze da bude i sutra a moze da bude i sledece nedelje......Kaze Mikica da nema karte ni za lek,da su trazili dodatni let iz firme ali je*ni JAT nije dozvolio,tako da sad imamo krivca za ovu nasu beskonacnu agoniju.....Ko prezivi pricace,mi smo vec stigli do kraja sa zivcima.....:mrgreen::besna:

:zag:....karte su uvek problem. Znam kad naše komšije idu za Rusiju ili kad im sin i snaja (Ruskinja) sa troje dece dolaze ovamo.

- - - - - - - - - -

A kad se setim kako si nas sve u školu vozila bez dozvolu,dobro da smo živi,ki džakčiće si na prevozila:rotf:

hahahahahaah ajde bre....šta zna dete šta je 100 kila....malo ste se zanosili....a i vazda vam nosevi bili izčvrkani :zcepanje:
lele što me mrzi da radim....sad žu se spakujem i idem kući :aha:

Jeco ovde nešto ne štima,kome god je kontakt Mikica uvek se nešto odlaže ili iskrsne.U ponedeljak kad je dragi putovao organizacija je stvarno bila ok.Tad je bio čarter direktno do Tjumena.

Nasao sam sajt njihov i stranicu na fb. pise na sto mesta garantovano sigurno, garantujemo ovako onako bla bla.... na kraju krajeva sl sedmice idem na razgovor u bg i sve cu detaljno da pisem ovde kako i sta je bilo pa cu dobiti vase misljenje i misljenje iskusnih. pozz :)

Желим ти срећан пут. Кажи ми прошли пут кад си говорио за "долину смрти" и фабрику злата да ли си то рекао због великих хладноћа или тешких услова рада?

Jeco ovde nešto ne štima,kome god je kontakt Mikica uvek se nešto odlaže ili iskrsne.U ponedeljak kad je dragi putovao organizacija je stvarno bila ok.Tad je bio čarter direktno do Tjumena.
Мене је контактирао неки Јован. ( не данас) Зна ли неко ко је он.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back