Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači hrana u avion ne može, ali može u prtljag . Pa šta da nosim sa sobom u tih 7 kg, ako ne može hrana, novine možda jedno 2-3 kile ?

mozes manju torbu sa delom garderobe koja prelazi 20kg u glavnoj torbi. I vodu. Voda koliko znam ne moze u veliku torbu. ustvari nikakva veca flasa i sl ne moze. Neki novi zakon, Cini mi se ne moze veca flasa od 100ml. Bilo da je to sampon ili sl. mada ne gledaju oni to bas striktno. Moze da prodje posuda od 2-3dcl. ne otvaraju oni torbe tek tako. Samo prolaze kroz skener...

ovako let oko dva ipo sata uvek dobijes jatom sendvic kafa sok kisela ....ja putovala tunis turska itd .......ja sam muzu spakovala u velikom koferu cetiri ogromna sendvica i sve ih je pojeo , bunio se pred polazak....9 h bio ispred velestroja a tek u 14h poleteo ...pa presedanje i cekanje bila mogucnost da spava u moskvi ali su mu izmenjali karte tako da nije ,,,,u pola najvece lepinje ja sam stavljala samo kackavalj i pecenicu , kackavalj i suvi vrat kulen to sto je suhomesnato bez ikakvih dodataka...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back