Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hrana moze u avion...Ja uvek ponesem neki sendic,pecivo,kikiriki...Tecnost ne moze.A u prtljagu svaki put ponesem neku liru alkohola,iako ja ne pijem,nikad mi nisu trazili da vadim.U Avion,kao rucni prtljag,ne moze nista preko 100ml,nista ostro,tipa grickalice,makazice...itd.

u rucni prtljag koj ide kod tebe stavis neku majicu duks carape .....xexexexe neki notes i neku novinu ili knjigu....to je to ....meni na aerodromu bacali guarane i sampone ....

Ja sve sto je tesko guram u rucni prtljag...Laptop,punjace,kablove,diskove.....Samo nista ostro i tecnost nikako.Mada,jedan put sam zaboravio vodu u rancu,i pustili me na N. Tesli...kako,pojma nemam...

i mene pustili u areni jednom pored prevelikog obezbedjenja sa flasicom coca cole promakne im....

- - - - - - - - - -

Ja sve sto je tesko guram u rucni prtljag...Laptop,punjace,kablove,diskove.....Samo nista ostro i tecnost nikako.Mada,jedan put sam zaboravio vodu u rancu,i pustili me na N. Tesli...kako,pojma nemam...

pa sta bi stavio ko ne nosi laptop i te kablove itd.........

misi02 (i ostali)

Suprug je potpisao ugovor i da, ima i zdravstveno i penziono...
Kaze da svaki dan stizu novi radnici u Tjumen, guzve za rucak su sve ludje,
jer - one koje posalju nazad za Srbiju, zaista vracaju za 10ak dana u Rusiju, plus jos
stizu i novi...Aeroflot je, zbog ovoga, uveo novu liniju oko ponoci, Beograd-Moskva.

Upravo zvala Caca iz Velestroja dragi putuje u ponedeljak.22:30 okupljanje u Zlatiborskoj 5.Prtljag što se unosi u avion do 7kg bez hrane i pića a ostalo do 20kg,može i alat da se ponese umotan u garderobu.:worth::sad2::super:

Pa neka vam je sa srecom,bas mi je drago da vidim ovde dobre vesti,bitno je da je krenulo nesto!Srecno!!!!!:klap:

Moj dragi je danas zvao Mikicu i po cetvrti put je skinut sa spiska,trebao je da putuje u utorak,ali od toga nema nista.Stvarno nije lepo ovo sto rade sa nama,moj dragi je jos pocetkom februara bio na probi i od tad mu stalno pomeraju odlazak,stvarno vise ne znam sta da mislim,inace moj dragi ide tamo kao bravar-ako ode nekada.....:besna::mrgreen::besna:

Naravno ti ces uraditi to, sto za tebe najbolje :) ali mislim da pokupiti papiri i ni bas najpamjatnija odluka

Mi cekamo jos od februara meseca da krene za tu Rusiju,koliko je dosad poslova propustio u delimicno normalnim firmama dosad bi se skrpili i ziveli bi normalno,a ne ovako od danas do sutra cekajuci Godoa,znaci stvarno smo vise pop*zdeli....bar da je radna knjizica kod njuega-ali ne oni mu cuvaju sva dokumenta da skupljaju prasinu.....:evil::evil::evil:

Pa neka vam je sa srecom,bas mi je drago da vidim ovde dobre vesti,bitno je da je krenulo nesto!Srecno!!!!!:klap:

Moj dragi je danas zvao Mikicu i po cetvrti put je skinut sa spiska,trebao je da putuje u utorak,ali od toga nema nista.Stvarno nije lepo ovo sto rade sa nama,moj dragi je jos pocetkom februara bio na probi i od tad mu stalno pomeraju odlazak,stvarno vise ne znam sta da mislim,inace moj dragi ide tamo kao bravar-ako ode nekada.....:besna::mrgreen::besna:

Oooo tuga,ko je uopšte taj Mikica svi ga spominjete,svima obećava a posle vas ispali :koto:

- - - - - - - - - -

Pitanjce kolko para treba da se nosi za početak?

Poslednja izmena:
Moj Vlaki kaze da je to mladji lik onako skroz ok i stvarno uvek se ljubazno javi posle 1000-tog puta na brzinu kaze sta ima uglavnom CEKAJ POZIV i tako pa ti posle lupaj glavu,ali ajd mu kazi nesto kad ti citav zivot zavisi od dve ebene recenice koje ce ti reci....mislim ovo je stvarno nevidjena tortura niko nije zasluzio da se ovako postupa sa njim,pa i masovni ubica dok ceka smrtnu kaznu ima bolji tretman....:besna:

Moj Vlaki kaze da je to mladji lik onako skroz ok i stvarno uvek se ljubazno javi posle 1000-tog puta na brzinu kaze sta ima uglavnom CEKAJ POZIV i tako pa ti posle lupaj glavu,ali ajd mu kazi nesto kad ti citav zivot zavisi od dve ebene recenice koje ce ti reci....mislim ovo je stvarno nevidjena tortura niko nije zasluzio da se ovako postupa sa njim,pa i masovni ubica dok ceka smrtnu kaznu ima bolji tretman....:besna:

auuuuuuuuu

- - - - - - - - - -

:dash:.................i nama su isto radili i majstor bozi ..........ali nama je bilo pomereno za dva dana ........

Upravo zvala Caca iz Velestroja dragi putuje u ponedeljak.22:30 okupljanje u Zlatiborskoj 5.Prtljag što se unosi u avion do 7kg bez hrane i pića a ostalo do 20kg,može i alat da se ponese umotan u garderobu.:worth::sad2::super:
Јел то увече?

ЗВАЛИ И МЕНЕ ДАНАС, ПУТУЈЕМ У ТЈУМЕН ЗА НЕКОЛИКО ДАНА. Али на туристичку визу. Након истека палим за Казахстан. Лажови једни рекли ми прошли пут да ми сређују радну визу и да путујем за Уренгој. Фирма луда скроз.

Мене звали данас али од буке на послу уопште нисам чуо звонок телефона од Велестроја.. Жена ме звала и рекла да су ме звали на фиксни.

Јел то увече?

ЗВАЛИ И МЕНЕ ДАНАС, ПУТУЈЕМ У ТЈУМЕН ЗА НЕКОЛИКО ДАНА. Али на туристичку визу. Након истека палим за Казахстан. Лажови једни рекли ми прошли пут да ми сређују радну визу и да путујем за Уренгој. Фирма луда скроз.

Joj bre hvala Bogu da su te zvali,pa sad kako bude svima tako ce i tebi,a bice sve ok nemoj nista da se brines....Sve koje nisu pozvali juce i danas,a koji su vec bili na probi da samo znaju da ce ko zna kad otputovati,jer valjda ima u maju mesecu dve velike ture sad u ponedeljak i utorak....Srecno svima koji putujete i trazite tamo od sefova da pozovu i mog vlakija saljem vam palacinke po njemu obavezno....:zper:

Sinoc su na Aerodromu Seremrtnjevo od nasih ljudi,koji su se vracali iz UFE policija uzela od 100 pa do 300 dolara zavisi kako je se ko nagodio,nisu imali vize pa im je gazda nosio pasose da secu granicu dva puta,opet crna slika za nas MUCENIKE

ovo je stvarno nema nikakvog smisla... ne znam sta i da kazem sem da bezobrazlog nevidjeni kao sa strane firme tako i sa strane ruske policije... Ako treba - mogu prijaviti fakat uzimanja mita sa strane policije.

Јел то увече?

Jes,jedna tura u 22:30 a druga u 01:30 pa posle svi zajedno na aerodrom.Nego kolko para poneti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back