Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:....

- - - - - - - - - -

Joj ljudi moji ja stvarno nisam pametna da li da krenem da ispratim dragog kad krene do aerodroma....mislim ono raskukam se ja,pa bebac,pa dragi.....ma znate vec na sta mislim.....:confused:
JECO JA PONOVO VOZIM PEGLU ,,,:sije::strika: EEEEE JA NISAM ISPRACALA DRAGOG, EM SVI IZGUBLJENI EM NAS JE VISE , I ON IDE U NEPOZNATO I NJEMU TREBA MALO DA SE SABERE TAKO DA SMO SE POZDRAVILI PRED KUCOM....sa dvoje dece bolje je bilo tako i njemu mislim....tamo je malo caskao sa ljudima ko gde putuje i polete....

JECO JA PONOVO VOZIM PEGLU ,,,:sije::strika: EEEEE JA NISAM ISPRACALA DRAGOG, EM SVI IZGUBLJENI EM NAS JE VISE , I ON IDE U NEPOZNATO I NJEMU TREBA MALO DA SE SABERE TAKO DA SMO SE POZDRAVILI PRED KUCOM....sa dvoje dece bolje je bilo tako i njemu mislim....tamo je malo caskao sa ljudima ko gde putuje i polete....

Mislim da nema potrebe da ga pratis na aerodrom. Moj muz isao par puta kolima na aerodrom, kad putovao zato ja morala sa njim, jer trebalo vratiti auto kuci. Al je to bilo, kad isao drugi-treci put - kad vec ne isao u nepoznato i bilo cak i veselo. Prvi put nekako najdrhtavij naravno, ali prodje to... uhoda se

koliko ja znam, za RF ne treba viza, vec kao drzavljanin RS mozes
turisticki boraviti u Rusiji mesec dana - bez vize - tako da oni, zapravo,
i nemaju nikakvu vizu.

Inače, sam put do Kazahstana ih je izmorio više nego gradilište.
Хе-хе овиси како путујеш до Казахстана, дал у прашњавом аутобусу или авиону комфорном са својом лепшом половином у наручју :super:

И у Казахстану се може боравити месец дана без визе. Тако ако једног дана будемо радили у Казахстану прелазићемо у Русију по печат. :lol:

A NEZNAM VISE NI STA DA MISLIM DRUZE...ONAJ DAN KADA MI JE STIGLO PRIGLASENJE REKLI SU SAMO KARTU DA TI REZERVISEMO I JAVLJAMO TI KADA IMAS LET,A MORAJU MI JAVITI BAR DVA DANA UNAPRED...ALI KOLIKO VIDIM NISTA,OSTAJE MI DA CEKAM..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back