Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Изгледа ми да ћу ићи са нашим DREAM TEAMом, чика Балдонијем, Нешком, тета Бобуљкиним драгим...
Nemo da me tetkaš,ja sam sad u najboljim godinama,tek sam prešla 4 banke :zcepanje::sije:.Drago mi je što idete zajedno,možda se i vidimo na aerodrum :lol:

Писао сам већ, заваривач. Другар ми је тамо од 7. марта. Чујемо се свако мало преко скајпа. Јуче су им стигле две групе које су пошле у суботу.

Znam da su tamo,meni je drugar jedan od sefova Velessa tamo.Juce sam ga pitao,zaista se ceka oko 200 nasih ljudi,ali je frka oko karata,Rusi odmaraju danima za praznike,i vole oa otputuju,rezervisu mesta i po nekoliko meseci unapred.Nece ti biti lose,ako se pomiris sa tim da je privatnost nesto sto ces tesko imati,ostalo je sve ok.U pocetku ce ti sve izgledati kao sa neke druge planete,ali se priviknes brzo.Ja sam bio na natovodu,30 km u sumi od najblizeg sela,80 od grada.Prezivelo se,iskreno mi je zadnjih 7 meseci bilo ok,totalno sam se privikao na taj rezim zivota.Kao zavarivac,ako hoces i ako po njihovim merilima imas dobre ocene (Ocenjuju radnike od 1-5,5 imaju samo poslovodje),imaces posao u kontinuitetu,nemoj se oko toga brinuti...

Jako mi je drago zbog svih vas koji idete i zelim vam sve najbolje...da zaradite puno parica i da se zivi i zdravi vratite svojim porodicama....Ja nazalost nemam dobre vesti....imam samo jednu a to je da je moj muz skinut sa spiska da bi neko za debelom vezom mogao da putuje i Mikica ga je najljubaznije od*ebao,tako da nam ostaje samo prezivljavanje u ovoj u*ranoj Srbiji....:bye:

Upravo to se i meni desilo, bio sam na spisku al sam skinut zbog neke cetvorice.

Kod njih je pravilo da povratnici,tj oni koji su ranije radili imaju blagu prednost.Ali ipak mislim da cete svi u toku maja odleteti,njima treba mnooogo ljudi.Problem je preziveti do tog dana...
Надамо се да ћи им требати увек а не само кад је шпиц сезоне и када би требало да се послови убрзају да се не би рокови пробили.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back