Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jutros sam zvala firmu i pitam za zdrastvene knjizice i akontaciju dobijem broj finansija .....ljubazno kazu da od 18 aprila ko je otiso nista nije uplacivano i nezna se kad ce ,ni okvirno.....za knjizice dobijem broj i neljubazna zena kaze ako niste dobili onda nisu ni gotove i nije uradjena prijava danas 8 dan kako su predata dokumenta ....ja ne znam ni kako vam se zove muz ....kaze ona meni ,,,,xixixi :rtfm::dash: luda kuca ...pa pitajte reci cu vam reko ja njoj i spustim slusalicu...jako neljubazno ...gospodja DRAGANA.... PRE SAT VREMENA ME MOJA LJUBAV ZOVE IZ TJUMENA ....I KAZE ....ovde najebavanje ima nas razni konacno kupio ruski broj....neko se ubija od posla neko lelemudi :rotf: ...zavisi ko te salje veza na vezu tata na tatu ...tako da sta da ti kazem ...sve ostalo je ok nema zamerke .....malo smrc smrc :cmok: i puce veza ....

Дај Тијана објасни ми у кратким цртама.. јел то дуга процедура да од дана потписивања уговора чека се дуго да овере здравствене књижице? Пошто лепшој половини плаћам сваки месец око 2.500 дин за здравствено.не пада ми напамет да ми одуговлаче. Раније док сам радио у фирми, исто под уговором, здравствене су ми оверавали у року један дан у фирми.

Zamolio bih da mi neko razjasni neoumice oko konkurska za sefa gradilista u "Velestroju" ? Pozvan sam u "Hopex" na razgovor pre 5 dana gde sam dobio pozitivnu ocenu za odlazak. Nako toga su me kontaktirali iz "Velestroj" iz Rusije, a danas iz "Win gradnja" d.o.o. Ne razumem koja je uloga "Win gradnje". Da li neko moze da mi objasni o cemu se radi ? Hvala

jutros sam zvala firmu i pitam za zdrastvene knjizice i akontaciju dobijem broj finansija .....ljubazno kazu da od 18 aprila ko je otiso nista nije uplacivano i nezna se kad ce ,ni okvirno.....za knjizice dobijem broj i neljubazna zena kaze ako niste dobili onda nisu ni gotove i nije uradjena prijava danas 8 dan kako su predata dokumenta ....ja ne znam ni kako vam se zove muz ....kaze ona meni ,,,,xixixi :rtfm::dash: luda kuca ...pa pitajte reci cu vam reko ja njoj i spustim slusalicu...jako neljubazno ...gospodja DRAGANA.... PRE SAT VREMENA ME MOJA LJUBAV ZOVE IZ TJUMENA ....I KAZE ....ovde najebavanje ima nas razni konacno kupio ruski broj....neko se ubija od posla neko lelemudi :rotf: ...zavisi ko te salje veza na vezu tata na tatu ...tako da sta da ti kazem ...sve ostalo je ok nema zamerke .....malo smrc smrc :cmok: i puce veza ....

Mora da si nabasala na Micu ubicu baš kad joj je pao sistem.:zcepanje:

Само да упаднемо и да радимо на дужи период, неколико година, а не само 6 месеци. Значајно би поправило финансијску ситуацију. Овако како је сада је на граници лудила..

Blago rečeno,finansije katastrofa a računi samo stižu.:sad2:

Дај Тијана објасни ми у кратким цртама.. јел то дуга процедура да од дана потписивања уговора чека се дуго да овере здравствене књижице? Пошто лепшој половини плаћам сваки месец око 2.500 дин за здравствено.не пада ми напамет да ми одуговлаче. Раније док сам радио у фирми, исто под уговором, здравствене су ми оверавали у року један дан у фирми.

kad krenes sa koferom ponesi im vencani list izvod deteta, fotokopija zenine radne knjizice i fotokopije vase i njene licne karte ...predhodne zdrastvene da su odjavljene, mislim to je to...i mom muzu su rekli 10 do 15 dana pa ce nam poslati kurirskom sluzbom posto smo i to zamolili da se ne vucem sa decom tamo...i ja cekam 8 dana nemogu dete da vodim u vrtic bez potvrde da je zdrav z doma zdravlja

Ovo sa prelaskom u Kazahstan mi se nimalo ne dopada...
Predpostavljam a ne mora da znači da je tako, da ljude koje su poslali na mesec dana "šaltaju" preko Kazahstana iz razloga što nemaju vizu a samim tim poslati su i bez priglašenja. To nije nimalo dobro! U stvari jeste dok te ne navataju na aerodromu, a onda si ga kao pojedinac ugasio, pošto firma iza tebe ne stoji.

:tajna::sad2:

...predhodne zdrastvene da su odjavljene, mislim to je to...i
Нема шансе да одјављујем док не видим да у уговору пише бар 6 месеци. Радије ћемо остати на буџету Србије, а жени ћу и даље да плаћам. Немам живаца да се цимам за папирологијом и шалтерушама.

Konkurisao sam za sefa gradilista u Velestroju.Pre 5 dana pozvali su me na razgovor u Hopeks i dobio sam pozitivnu ocenu.Juce sam dobio poziv iz Win gradnje da posaljem dokumenta.Zanima me uloga Win gradnje u svemu tome.Ako neko zna neka javi.Hvala.

Данас су ме звали из банке да је готова Виза. Требао бих што пре да однесем у фирму. Ако неко буде добио везу Хопекса нека их пита до колико сати раде радним данима, одн. до кад најкасније у понедељак се може доставити документација. Данас кад зовем Хопекс мени аутомат говори, позовите 988..:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back