Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
A reci mi da li oni uvjek primaju radnike za rad u rusiju ? meni su nest6a nudili za socu da idem da radim ali bi ja isao u nepoznato posto sam sa covjekom samo razgovara telefonom. pa sam odlucio da je mozda sigurnije to da idem preko ove firme sto ti kazes HOPEKS da radim sigurnije je
za ovo objasnjenja ti hvala
Nema problema...Ja sam po Rusiji godinama,i vise sam tamo nego ovde.Hopex je sigurica,iskreno,ja sam za njih odradio 2 puta po 7 meseci,i isplatili su mi cak jedan dan u mesecu,koji mi je ostao pre odmora,tako da nemoj da brines o tome,Nije mi se svidelo sto sam radio na naftovodu,van civilizacije,i iskreno,nisam radio svoj posao,ali je bila kriza u tom momentu,drugi put sam se vratio po obecanju...Morali smo da zavrsimo neke stvari,a nisu imali koga da dovedu.Iako sam bio u sumi,bukvalno,imali smo solidan smestaj u kontejnerima (izolovanim,zimi je vrelo,da se ne plasis),3 obroka,voda za pice,kupanje,perionica vesa...U Sociju mozes da na..s,ako ne pogodis firmu,tamo od jakih firmi radi Jedinstvo,Putevi i Proektstroyservis,koliko ja znam.Ostali su sitni podizvodjaci,pa je velika kocka.