centr
Primećen član
- Poruka
- 767
cula sam da sutra desetak radnika od velesstroja putuje, i 12 aprila odlazi grupa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немам.
...
Како иде процедура око свега, редослед.
Уврсте те на списак, чека се приглашење (виза), одради се лекарски, шта још?
Аууу, која привилегија.Обично је обрнуто, људи зову њих и недоступни су. Јутрос мој другар цело јутро звао и веза недоступна.
Један део његове бивше екипе из Сочија је већ запалила за Катар.
Управо то су ми и рекли, да се стрпим, чим буде новости бићу обавештен.Ćućiš i ćamiš ćekajućiŠalim se malo, ali u principu to je to... strpljen spašen... and be
![]()
Prijatelju, ja treba da idem iduće sedmice u hopex na probni rad za rad u Rusiju Ja sam bravar monter po struci, a znam i da varim elektro ali nemam nikakve ateste poližene.Reci mi ako znaš šta traže tamo od bravara da zna, koliko se čeka i ako znaš još nešto što mi može koristiti ? Pozdrav !
Заб'о сам вирус и у себе и на компупа ме није било!
Оно што сам чуо од другара треба да исечеш лимове бренером и да их избрајфујеш, исто тако да припремиш и избрајфујеш цеви за наставак или убод од 45 и 90 степени. Што се тиче варења, ако мислиш да можеш да даш атест све базичном електродом, и провар базичном електродом, није обавезно на цевима можеш и плоче у вертикали, моћи ћеш и то да покажеш. Ако можеш и цеви, пробај. Ако виде да имаш смисла, можда ти понуде да долазиш пар дана да провежбаш па те пошаљу у КОН-ВАР да даш атест.
Колико се чека, шта да ти кажем, преврти задње 2-3 стране и схватићеш да ни они сами не знају
Позз, извини на чекању, виша сила.
ПС Нисам ја неко ко је ишао тамо годинама и све зна, само се не фолирам и трудим се да што искреније поделим информације, своја искуства и искуства мојих добрих пријатеља,
Pozdrav drustvo.Novi sam na forumu,ali sam stari radnik Hopexa. Skoro sam se vratio sa dalekog istoka i cekam brzi povratak nazad. Moj vam je savet da se ne bojite posla u ovoj firmi,jer su korektni i sto vam kazu sa zvanicnog mesta, budite sigurni da je tako. Jeste i hladno i daleko i da je ruska hrana losa,ali svi idemo zbog nekog cilja,pa sve teskoce lakse podnosimo. Problem je sa priglasenjima,ali nije od strane firme,vec od drzave Rusije. Cekam i ja priglasenje vec mesec dana. Savetujem vam da budete malo strpljivi. Zivi bili pa se vidimo i cujemo.
Управо то су ми и рекли, да се стрпим, чим буде новости бићу обавештен.
Шампион, у којем граду си би ако није тајна?
Pozdrav Forumasima,nov sam na forumu,i svasta sam procitao,ja sa vec 9 godina u Rusiji od toga 4 u soci,
Ja jedino mogu da zakljucim da je 90 posto ljudi koji ovde dodju da rade neosposobljeno za rad,i da je vecina suv Neradnik,i sigurno znam ko god zna i hoce da radi u Rusiji ima posla,i bice ga jos ko zna koliko godina.
Zato ljudi na poso ostavite se piskaranja,jer vidim da od ovoliko forumasa nekolicina radi u Rusiji ostali sede kuci i cekaju da dolete na cilimu da uzmu pare i vrate se,nema toga.Istina sada je mnogo teze doci nego pre 2009 godine od kada su uvedene vize u ambasadi,ali ipak za pravog majstora ima posla.
Pozdrava od MAKSA Krajisnika nekada iz KNINA sada nastanjen na relaciji Beograd Rusija
bespotrebno ste vi forumasi ocrnili Aleksic Miladina iz Uzica koliko sam ja upoznat nije on takav
ja ga znam kao izuzetnog postenog i korektnog ja nisam radio kod njega ali sam cuo da je korektan prema radnicima
od Uzicana sam cuo da je covek od poverenja i da nikad nikog nije prevario
vrlo je ugledan poslovni covek u Uzicu zato su ga "Putevi Uzice angazovali
on nece da se ulazi u raspravu sa zlonamernim forumasima
9 aprila u utorak putuje grupa od Hopexa...
Pozdrav drustvo.Novi sam na forumu,ali sam stari radnik Hopexa. Skoro sam se vratio sa dalekog istoka i cekam brzi povratak nazad. Moj vam je savet da se ne bojite posla u ovoj firmi,jer su korektni i sto vam kazu sa zvanicnog mesta, budite sigurni da je tako. Jeste i hladno i daleko i da je ruska hrana losa,ali svi idemo zbog nekog cilja,pa sve teskoce lakse podnosimo. Problem je sa priglasenjima,ali nije od strane firme,vec od drzave Rusije. Cekam i ja priglasenje vec mesec dana. Savetujem vam da budete malo strpljivi. Zivi bili pa se vidimo i cujemo.
Zato ljudi na poso ostavite se piskaranja,jer vidim da od ovoliko forumasa nekolicina radi u Rusiji ostali sede kuci i cekaju da dolete na cilimu da uzmu pare i vrate se..,
Moguce je sve u zemlji Srbiji.Pouzdano znam da jeste prijavljen policiji, al takve prevare je teze dokazati nasoj policiji.Al doci ce vec i on na red.Interesantno je samo kad god da ga neko oblati na forumu, pojavi se novi clan i pise bajke o njemu.
Jel zna neko kolika je satnica za armirace i tesare u Hopeksu?
jel znate tacno da ide grupa 9 jel se pominje i grupa 12 aprila.....jos nas nisu zvali![]()
sta da ne zaboravim da posaljem muzu kad krene u sibir...dajte neki savet
moj je zvao pa njih dobiti nemoguce... Lakse izvuci bingo nego dobiti hopex-velesstrojTijana vezi maramicu u cvor i sakrij muzu negde u kofer,to ti je jako bitno kad ti muz ide negde na duze....Salu na stranu....Moj muz zove ponovo u ponedeljak pa vam javljam svima sta se desava,ako se uopste nesto i desava...ovo cekanje bas izludjuje....
![]()
moj je zvao pa njih dobiti nemoguce... Lakse izvuci bingo nego dobiti hopex-velesstroj![]()