Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj muz je pre nedelju dana odneo papire u velesstroj(valjda sam ispravno napisala) da mu se radi viza,receno mu je da se ide u aprilu i da se ne zna tacan datum i za akontaciju mu je receno da ce najverovatnije biti 250 dolara i sad cekamo da jave kad se krece...samo da ne bude 2-3 dana pred polazak.Inace moj muz se prijavio u IMD u februaru,prosao je probu i receno mu je da se uskoro krece,ali su se dve firme spojile pa se valjda zato toliko cekalo na polazak.Inace hvala svima na svim korisnim informacijama,inace citamo vas vec mesec dana stvarno ste super svi... :bye:

moj muz misli da mu je dosta 50 e da ponese odavde kad krene ,,,,nemam pojma jeli to ok ili malo

Moj muz misli da ako daju tu akontaciju ponese 100 dolara,a meni i bebcu da ostavi 150.Mada ja se plasim da ce to malo da bude i ko zna kakva je hrana tamo na gradilistu,mada ni on nije pusac i ne pije,ali ipak treba za telefon tu mislim da ce najvise da ode parica....

internet modem kosta od 800 -3000 rubalja + mesecno paket po izboru od 300- 1100 rubalja tako je kod nas na crnom moru u gradu Soci.
Говорите о интернет модему за лап топ или мобилни телефон?

mobilni sa 064 karticom i rusku neka kupi ako bude u prilici ,,,,.
е сад понети 064 или 063, шта је боље?

i za akontaciju mu je receno da ce najverovatnije biti 250 dolara
јел дају аконтацију у Србији пред полазак или тамо кад се стигне?

Do sada je bilo da su po kupljenoj karti uplaćivali sumu od 500.00 - 600.00$ na devizni račun dan dva pred polazak, ali sad ko zna šta će biti u ovim novim okolnostima jer sad u priči nije više jedna firma.
Ako uplate i ovih 250.00$ kako saznajemo biće dobro za start.

Akontacija ako je bude bice uplacena par dana pred polazak i zaboravila sam da napisem da se trenutno ceka odgovor iz Rusije da li ce je biti,znace se za par dana valjda sve....mada mi jos od februara slusamo to cuveno"par dana i znace se sve"......:mrgreen:

Говорите о интернет модему за лап топ или мобилни телефон?

е сад понети 064 или 063, шта је боље?

Ja govorim o modemu za lap top naravno mobilni telefon moras da kupis ili poneses iz Srbije tamo se kupi sim kartica ali telefon mora da ti je otkljucan za sve mreze ako ti je telefon kupljen tj uzet u MTS,Telenor, VIP ili bilo kojoj kuci drugoj moras ga dekodirati jer nece primiti karticu tamo u Rusiji. Cena sim kartice je 200 rubalja i toliko imas i kredita na njoj. Ako imas jos pitanja tu sam

Zvali su danas mog muza da ga pitaju samo da li je raspolozen za put u rusiju i da ce uskoro biti obavesten,ali se i dalje ne zna datum.Kazu da su danas zvali one koji idu u sledecoj turi.Lepo je sto se brinu o raspolozenju buducih radnika,fina neka firma!:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back