Kakva je situacija u Vladivostoku i Habarovsku posle ovog u Japanu,ako neko zna neka napise dali su se osetili potresi i dali ima posledica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vec sam rekao telefon hopexa imate na sajtu i nazovite, svako ide po istoj proceduri i nema izuzetaka, ja znao trenurno da treba oko 120 ljudi uglavnom armiraca i tesara tako da pozurite![]()
pozdrav Zoki, ja sam novi clan na forumu. ja sam građevinski tehnicar i da pitam kako bih ja mogao doci raditi u Rusiju. kako bih se mogli cuti da mi objasnis ako nije problem. POZDRAV DEJAN
ZA SVE KOJI ZELE DA RADE PREKO XOPEKSA !
TREBA DA ZNATE DA SE RADI NA -50 KAKO GDE NAJCESCE NEMA NI VODE ZA KUPANJE KAO U PUR PE SEVERNA EKSPEDICIJA (VODA JE BILA CRNA) . HRANA JE DOBRA PLATA KASNILA OKO 3 MESECA ALI ISPLACENA POSLE STRAJKA . TOLIKO ZA SADA .
ne kasni 3 meseca vec mesec dana kada dobijas prvi put kasnije mesec za mesecom dobijas, objasni ljudima kako izgleda -50 nemoj ih plasiti, u pur pe si radio kod d.j. i objasni zasto se strajkovalo, uslovi tu teski na pocetku izvodjenja radova dok se ne formira zitije i gorodok ali to je plafon 2 meseca.
nemojte se bojati -50 to su extremne tempereture koje ne traju 2 meseca, vlaznost je veoma mala i nema vetra, morate biti svesni da je hladno i tako se ponasati i sve ce biti ok, iako uvek ima 'hrabrih" . promrzline su nezgodne tj gore od opekotina. u najgorem slucaju su amputacije prstiju. ne mogu reci da se to ne desava pre 10-tak dana je nagrabusio jedan nas radnik u aldanu tj na velkama. i garantujem vam da su to oni hrabri. kod mene su ljudi radili na -55 i nije bilo nikakvih problema.
dobijanje papira varira od planiranog mesta odlaska, dosta se u poslednje vreme ubrzalo na nasu inicijativu i poceli smo da radimo planiranja radne snage drugacije. u ovom trenutnu treba preko 300 radnika, moguce i preko 400.
pa rekao sam da nam treba stotine ljudi, ima mesta![]()
I ja se spremam za 13 ali ne znam kada putujem! Jel imas neke informacije o smestaju, hrani uslovima uopste?ja bio ,razgovarao,i putujem prvog,jedino što me zanima je stanje komunikacije sa srbijom sa 13.?
ja bio ,razgovarao,i putujem prvog,jedino što me zanima je stanje komunikacije sa srbijom sa 13.?
Najgora moguca, nemas signala... dobijes jednom nedeljno satelitski telefon na 2-3 min.... uzas...meni je tamo burazer vec 2 meseca... sta ces raditi tamo i kad si bio na razgovor??? ja sam bio jos novembra na razgovor i predao papire pocetkom decembra...i rekli su mi da idem do nove god... ja odjavio firmu preselio zenu i dete kod njenih,popusio materijalno sa biroa, odbijao poslove,nemam zdravstveno i socijalno .... reko da sve zavrsim u tih mesec dana... kad **** jos me nisu zvali...namestili mi haos od zivota, za par dana idem da podignem papire i da ih odjebem... kad sve saberem i oduzmem kostace me ta zajebancija sa HOPEXOM 800 eura, a plus nisam nista zaradio....SMRADOVI
Imam slicna iskustva sa njima . Nije zlato sve sto sija . Prvi put sam morao da jos platim 200 evra . DOSTA VISE .![]()