Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Из неких мојих сазнања тешко примају раднике физикалце и уопште грађевинце који немају грађ. школу. Њима је битан папир, диплома, шта ли. неки доказ да си у тој бранши. Има много њих који су рекли ја сам керамичар а испоставило се да је таксиста. Диплома у неку руку им улива сигурност да их људи неће варати, а варали су их.Eh dragi zemljace, da imam neku vezu radio bih u struci...
jos jednom bih zamolio iskusnije, majstorbozu ili nekog drugog ako moze da mi da neke upute sto se tice firme, znaci jos jednom kazem nisam majstor, pa ciljam na to mesto klasicnog fizikalca ili sto kaze drinjaca pomocnik majstora, nije mi strana takva vrsta radova jer sam odrastao na selu, a i deda mi je bio varioc i masinbravar. A inace sam mladi bankar, pa mi treba lova da nastavim magistarske
Један лик је отишао у Хопекс на разговор за запослење и рекао ја сам молер.. а нема благе везе. У Русији је почео да "мајсторише", а кад су колеге виделе да је смешан , дали су му да нешто фарба за чега не треба ни мозак ни знање, само физикалисање, само четка горе - четка доле.

Poslednja izmena: