Posao u kiosku

Malo je bolje. Samo pitam se zasto sam radio cijeli zivot kada cu imat na kraju malo vecu mirovinu od neradnika i narkomana.

Davnih dana, a i sada mogu imati drugo drzavljanstvo samo to nisam nikad htio. Da odem van ne bi radio kod svojih balkanjerosa samo bi se druzio s njima.
Jel moguće da niste odvajali sa strane za stare dane pa da troškarite natenane?

Užas, zlo i naopako (olz) hehe. Daleko bilo. Bolesnici i govna. Neljudi.
Pa hteli u Maxi "da unesu Duh Evrope" pa otvorili potrošački WC
Svi potrošači obučeni na note, svi znaju svoja prava...
A onda nastade problemčina:
niko od zaposlenih ni pod pretnjom otkaza nije hteo da udje u taj WC da...
Onda su šefica i zamenica obukle ronilačka odela, oprale zidove, patos pa tek na kraju otpušavale WC šolju...
Kada su sve sredile, zaključale a ključ bacile...
Naidje jedna: "izvinte rekli mi da imate WC?"

E sad zamisli na ulici...
Ajd što bi došli ovi sa poremećajem da razmazuju po zidovima, nego bi se tu skupljali narkomani, bolesnici drugih vrsta...

Tvrdite da policija upotrebljava silu, ja to ne znam zaista...

Poslednja izmena:
I ovde vise para dobija Nepalac. Poslodavcima se više isplati stranac nego domaći. Manje ga plate, manji porezi i svašta nesto.
Znaci isto kao i kod nas.

Jel moguće da niste odvajali sa strane za stare dane pa da troškarite natenane?
Imam ja vise nego sta mi je potrebno samo to nije bila bit. Bit upisa je bio: da neradnici i narkosi bolje produ od radnika i to me uz poremeceno psihi. stanje dodatno ljuti.

48h :think: Iznenaden sam kada sam procitao 48h jer sam mislio da imamo isti broj radnih sati tjedno.

Na temu nemam sta za napisati jer mi je skroz nepoznato podrucje.
Ranije sam postavljao onu Hitlerovu parodiju (najkorišćenija scena za sve i svašta kada dobije nervni slom) za ovu firmu.

Subtitle uključiti na opciji CC unutar video zapisa

https://vimeo.com/237001319?turnsti...f7842278a5689c2018cc6e7b75f406770093fd466746b

Što je najbolje od iste firme: Predstavljamo vam novu kolekciju “Istorijske ličnosti Drugog svetskog rata” Prvi broj: Adolf Hitler Promo cena: 299 RSD
https://www.facebook.com/mojkiosk/v...-drugog-svetskog-rata-prvi-/1428031625160200/

Poslednja izmena:

Back