Posao u Delta Generali

• Začetnik teme Začetnik teme Ac@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znas kad ce da zakaze sastanak sa direktorom...
Jedino ako obuce minic i natovari tonu sminke...
Posao je krsh cim zovu ljude nasumice da im dodju na intervju za posao...
Mada ja mislim da je to zvaka za uvaljivanje polise...

Мислим да грешиш. У једном нормалном делу света у овој нашој земљи Србији, ипак осигурање нормално функционише. ;)

хм...зарадити 20.000 на грађевини и 20.000 за телефонирање...не знам шта је боље :roll: а теби препоручујем, ако већ хоћеш да бираш између селидби и Делте, боље крени да правиш туре :mrgreen:

Ако седиш у канцу и само пијеш кафу, наравно да ћеш тешко да испуниш квоту... :whistling:

Evo proste matematike, da bi neko osigurao kuću u Delta osiguranju u vrednosti od 20.000€ on treba da plati 15€ za godinu dana. Osigurava se samo građevinska a ne tržišna vrednost (samo cigla i zidari). Da ubediš nekog dedu da osigura svoju kuću treba ti bar dva sata vremena i to ako je raspoložen. Ako budeš izuzetne sreće prilikom prodaje možeš osigurati 2-3 kuće dnevno, 3 puta 15€ = 45€ dnevno, od tih ogromnih para ti dobijaš 10%, tj. tačno 4,5€. U najboljoj varijanti izračunatoj od Delta stručnjaka 25% ljudi hoće da se osigura (nije nego), da bi došao do te 3 kuće treba da obiđeš 12 kuća svaki dan, jedan razgovor traje oko sat vremena.
U prevodu 12 radnih sati svakog dana a profit je 4,5€ i to ako imaš sreće.:confused:
Bolje sedi na ulicu i prosi. :rtfm:

Evo proste matematike, da bi neko osigurao kuću u Delta osiguranju u vrednosti od 20.000€ on treba da plati 15€ za godinu dana. Osigurava se samo građevinska a ne tržišna vrednost (samo cigla i zidari). Da ubediš nekog dedu da osigura svoju kuću treba ti bar dva sata vremena i to ako je raspoložen. Ako budeš izuzetne sreće prilikom prodaje možeš osigurati 2-3 kuće dnevno, 3 puta 15€ = 45€ dnevno, od tih ogromnih para ti dobijaš 10%, tj. tačno 4,5€. U najboljoj varijanti izračunatoj od Delta stručnjaka 25% ljudi hoće da se osigura (nije nego), da bi došao do te 3 kuće treba da obiđeš 12 kuća svaki dan, jedan razgovor traje oko sat vremena.
U prevodu 12 radnih sati svakog dana a profit je 4,5€ i to ako imaš sreće.:confused:
Bolje sedi na ulicu i prosi. :rtfm:

Драги колега форумски, хајде да се мало бавимо планирањем, а не математиком.
Што се терминологије тиче, за израчунавање суме осигурања, узима се грађевинска вредност објекта, логично, ако се деси штета да се исти врати у првобитно стање. Ако се деси штета, дакле, исплаћује се до оне вредности на колико је осигуран ризик. Толико о томе. :)

Е сада, ако сматраш ће ти клијенти бити учесници Другог светског рата, онда боље седи на улици и проси, имаћеш више успеха. Не могу и не требају сви случајни пролазници бити и потенцијални осигураници. То некад донесе више штете него користи(теби као агенту).

Што се времена тиче, ако ћеш утрошити два сата свог драгоценог дана на убеђивање(!) клијента да осигура кућу, онда ти је мој савет исти као у претходном пасусу. Ту нешто не функционише. Боље се бави осигуравањем имовине предузетника. Куће и станови у овом послу иду "успут".

И што се пара тиче, намерно остављам за крај. Овај посао није за оне који би пре кобасицу појели одмах, него шунку понели кући.

:bye:

Е сада, ако сматраш ће ти клијенти бити учесници Другог светског рата, онда боље седи на улици и проси, имаћеш више успеха. Не могу и не требају сви случајни пролазници бити и потенцијални осигураници. То некад донесе више штете него користи(теби као агенту).

http://3.***************/_Z0GjHNzHZBo/SYyJbleyRSI/AAAAAAAAC98/lV-G6UQAmhU/s400/gantar_klošar_poslanci_nižje_plače.png

Драги колега форумски, хајде да се мало бавимо планирањем, а не математиком.
Што се терминологије тиче, за израчунавање суме осигурања, узима се грађевинска вредност објекта, логично, ако се деси штета да се исти врати у првобитно стање. Ако се деси штета, дакле, исплаћује се до оне вредности на колико је осигуран ризик. Толико о томе. :)

Што се времена тиче, ако ћеш утрошити два сата свог драгоценог дана на убеђивање(!) клијента да осигура кућу, онда ти је мој савет исти као у претходном пасусу. Ту нешто не функционише. Боље се бави осигуравањем имовине предузетника. Куће и станови у овом послу иду "успут".

И што се пара тиче, намерно остављам за крај. Овај посао није за оне који би пре кобасицу појели одмах, него шунку понели кући.

To je posao za one koji bi kobasicu odmah a jogurt poneli kuci

Prosle godine, u novembru, prosla sam razgovor kao i obuku koju sam polozila. Posle su me zvali i rekli mi da dodjem u BOF, gde mi je receno da uzmem mobilni telefon i da napisem na papir sve koji bi bili eventualno zainteresovani za osiguranje i da razmislim sta bi kome mogla da ponudim.
Elem sto se tice, plata je minimalac zakonski plus procenat koji varira od vrste osiguranja.

Ne znam da li je iko iz moje grupe ostao da radi nas 3 je bilo pozvano da dodje iz grupe Beograd, u pitanju je bilo nezivotno osiguranje.

A nazalost bilo je i onih koji nisu mogli ni da nauce ono sto smo slusali na predavanjima 4 dana.

Ko hoce neka proba, mozda mu i uspe ;)

У овом послу, успех је загарантован ако знаш КОМЕ, ШТА и КАКО :) Ако то не знате, а знате колики је минималац, немојте ни покушавати.

Ја, рецимо, знам неког ко је данас направио 1.300 Е :hvala: :mrgreen:

У овом послу, успех је загарантован ако знаш КОМЕ, ШТА и КАКО :) Ако то не знате, а знате колики је минималац, немојте ни покушавати.

Ја, рецимо, знам неког ко је данас направио 1.300 Е :hvala: :mrgreen:

Jel te to plaćaju da reklamiraš Deltu. :per:

Back