Posao u Delta Generali

• Začetnik teme Začetnik teme Ac@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajd da ne otvaram temu... :)
Imam pitanje konkretno za mesto medicinski tehničar-savetnik u DG zdravstvenom osiguranju...Pročitao sam na zvaničnom sajtu o čemu se tu radi i šta je okvirno posao ali me zanima da li je neko imao iskustva sa tim profilom?

Oooovvajj a da li mogu da znam zašto? :) Ako nije za ovaj deo može i na PM....Zanima me jer bi to značilo da moram da pređem sa trenutnog posla,a obzirom da ima ljudi koje poznajem i koji nisu zadovoljni generalno sa Holdingom svaka informacija bi mi značila.

Ако већ имаш посао, онда је најбоље да сам одлучиш. Једини знаш какви су ти услови у фирми у којој си тренутно. Јеси ти нудили радно место у Делти? Шта кажу..?

Није продаја полиса, то је посао лекара-цензора, ако сам ја тебе добро разумео? :think:
Седиште јесте на Новом Београду, само се питам да ли данг мисли на Делта Холдинг или Генерали Групе. Ти би радио у Генералију, ако се ја не варам....:bye:

Ok je to,ja pitam kakav je posao...kakvi su uslovi itd...I ja radim u državnom sektoru gde Diki ima postavljenu šapu pa ne pljujem jer od toga živim i ako vidim na sve strane kako krade i maltretira.Hoću da promenim posao i želim da znam da li dobijam niešto više i šta....
dang pusti pljuvanja nego pomozi ako možeš..... :)

Sve sto nosi prefiks Delta je tajkunska firma, i sve je stekla nezakoniti, mafijaski uz pomoc Mire, i nastavlja dalje da se uvecava uz pomoc Duinkica jer Miskovic kao ujak Dinkica ima dobrog zastitnika.

Генерали је већински власник Делта осигурања. Не брини, неће та болест прећи на ову компанију :)

Ok je to,ja pitam kakav je posao...kakvi su uslovi itd...I ja radim u državnom sektoru gde Diki ima postavljenu šapu pa ne pljujem jer od toga živim i ako vidim na sve strane kako krade i maltretira.Hoću da promenim posao i želim da znam da li dobijam niešto više i šta....
dang pusti pljuvanja nego pomozi ako možeš..... :)

Најбоље да одеш на разговор, необавезно, па ћеш видети шта кажу...па онда пренеси нама.

ја немам никаквих примедби на рад :mrgreen:

Da li neko mzda bio na testitanju u DGO za poziciju front officer i moze li mi neko pomoci kakvi su testovi, citala sam da su testovi i Worda i Exela pa me interesuje ako mi moze neko malo detaljnije opisati i da li proveravaju engleski jezuk. Unapred hvala puno.

Moze li mi neko detaljnije opisati testiranje odnosno, da li ima testova iz wora i Exela i engleskog i kako izgledaju. Pozvana sam na testiranje za poziciju front officer pa me interesuje da li je neko prosao takvo testiranje. Hvala puno unapred.

Proces selekcije je kroz stručnu spremu i testove.

radila sam oko 2 godine u DeltaGenerali osiguranju. Proces selkcije nema. Princip ako imas sirok krug prijatelja, rodbine i sl koji bi da se osiguraju dobro je po tebe. Ja kad sam radila 2008 do 2010 plata je bila 18 000 fiksni deo i ako zaradis od polisa osiguranja koje prodas. Medjutim kasnije se promenilo i postali smo savetnici na 1 sat. Plata 1000 dina i ako zaradis od prodaje osiguranja. Medjutim radila sam u Pirotu, to je relativno mali grad, ljudi nemaju para nizasta a kamoli za osiguranje. Velika je nezaposljenost. Direktorka filijale u Pirotu je jedna odvratna osoba koja mobinguje svoje zaposlene. Dok imas polisa dobar si, jel ona ima veliki procenat od svakog zaposlenog. Posle te bukvalno izbaci iz kancelarije. Ne mozes da dokazes mobing, jel niko od zaposlenih ne sme da potvrdi jel se plasi za svoj radni odnos. Ja sam se suprostavila i to je bilo kraj.

...htela bih malo da se informisem kakva je sad situacija sa Delta Generali osiguranjem, sta tacno znaci "savetnik za osiguranje zivota"? da li to podrazumeva
obilazak od vrata do vrata pa gde upali? kolika je realna mugucnost da se ostvari zadato, predpostavljam da postoji neki limit koji se mora ostvariti, postoji li
neka fixna plata + %, ili?

...ako neko ima iskustva, u radu sa njima i kod njih, a da je to skoriji datum, bila bih zahvalna na informacijama tog tipa....filozofiranje me ne zanima...

..hvala...

Back