Posto vidim da vecina nesto zna o iseljenju
u Australiju Zeland, Canadu.Ima li neko da zaista zna kako se iseliti????Price su price a stvarnost je stvarnost.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CAOS!!! INTERESUJE ME PREKO KOGA IDES ZA DALEKU NAM AUSTRALIJU,KOLIKO TO SVE KOSTA I KOJE SU TO FAZE!POSALJI MI SVE NA PRIVATE!!!psihoinvisible:Evo ja sredjujem za AU, poceo sam prosle godine, i nedavno sam polao drugu fazu, posto mi je prva faza uspesno zavrsena. Sto ja radim to je iseljenicka viza, i trebalo bi da ti zanat bude trazen u AU, to ti je prvo, ako ti je trazen imas sanse da pocnes. Ima dosta papira za sredjivanje i slanje. Ako te interesuje poslacu ti na Mail sta ti sve treba za 1,2,3 fazu.
DA DA samo što se ne bih složio sa tim da je lako naći žensku za udaju tamo?Master_beta:Koliko ja znam Brak je naj brzi put ka Australiji. Moze se pronaci zenska, slobodna za vjencanje i eto VIZE za puitovanje. Tako mnogi rade i uspjeli su.
[/QUOTE]hipos:bio bi vrlo zahvalan ako bi mi neko poslao adresu,telefon neke agencije koja moze da sredi iseljenicku vizu za australiju ali ne one adrese nekih jadnih likova koji prodaju odstanpane web stranice i naravno adresu ambasade u bg !
Spasov:Posto vidim da vecina nesto zna o iseljenju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u Australiju Zeland, Canadu.Ima li neko da zaista zna kako se iseliti????Price su price a stvarnost je stvarnost.
milan.de:Sto se tice kanade i australije-n. zelanda:
nadjite nekoga koji odlicno vlada engleskim jezikom, pronadjite sajtove advokata i vidite ko sve od njih radi useljenicke vize. Napisite opsirno pismo sa svim podacima za decu i vas. Posaljite i sliku. Javice vam se barem jedan i poslace vam formulare.
Znajte ko god vam trazi pare unapred, taj nije pravi.
Ako vam kaze da ste mu duzni po zavrsetku posla 3500 do 5000$, kada sletite u navedenu zemlju - taj je pravi. Mnogi znaju koji su to advokati ali to kriju, ???
vladimirnb:ako moze imeni isto to
Re: Australija,USA,Zeland bilo gde
--------------------------------------------------------------------------------
Citat:
Original postavio psihoinvisible
Evo ja sredjujem za AU, poceo sam prosle godine, i nedavno sam polao drugu fazu, posto mi je prva faza uspesno zavrsena. Sto ja radim to je iseljenicka viza, i trebalo bi da ti zanat bude trazen u AU, to ti je prvo, ako ti je trazen imas sanse da pocnes. Ima dosta papira za sredjivanje i slanje. Ako te interesuje poslacu ti na Mail sta ti sve treba za 1,2,3 fazu.
Napokon neko sa pravom informacijom.Ne mogu nikako da dodjem do adrese na koju da pošaljem papire(kopiju diplome,preporuke,dosadašnje iskustvo...) i broj žiro računa za verifikaciju i priznanje diplome.Imam zanimanje koje im je potrebno i koje se nalazi na listi prioriteta sve je kovertirano i spremno za DHL ali nemam broj računa na koji da uplatim iznos od 300 dolara za priznanje diplome.Spašavaj.Možemo se čuti i direktnim mejlom.Pošalji mi mejl za te tri faze.Hvala inadvance.
PREDLOGa mi koji odlazak u Australiju prihvatamo kao ozbiljnu stvar malo intenzivnije saradjujemo i kontaktiramo nego da se oslanjamo na rekla kazala.Biće nam lakše i u samoj Australiji kada odemo tamo da živimo.Možda je ovo početak nekog velikog drugarstva i prijateljstva.Zajedno smo jači.
delfino:Lepo,lepo...vidim da se neke vrednosti nisu izmenile...to bi ti bilo spajanje lepog i korisnog...
Sto se zaljubljivanja tice..batali to...ko visoko leti nisko padne...iz iskustva tiu kazem...