Posao u Australiji

Bijo bezobrazan, pa nam obrisala prepisku...Nudio razanj na FG (znas vec) i jos svasta. Sad cekam ovog doktora, nismo davno brisali patos.

Poštovana moderatorko,
Iščitala sam ovaj Forum ceo,baš ceo.Na njemu vlada miroljubivost i prijateljstvo. Za svaku pohvalu. Želim da Vas pitam (a pitam se i sama) zbog čega se ovom gospodinu toleriše nasilje i vređanje? Da li je on osnivač, počasni član ili zamenik administratora ili moderatora.
Pozdrav Vama i svima ovde i sve najbolje u procesu dobijanja viza. I ja sam u toj grupi. :-)

Poštovana moderatorko,
Iščitala sam ovaj Forum ceo,baš ceo.Na njemu vlada miroljubivost i prijateljstvo. Za svaku pohvalu. Želim da Vas pitam (a pitam se i sama) zbog čega se ovom gospodinu toleriše nasilje i vređanje? Da li je on osnivač, počasni član ili zamenik administratora ili moderatora.
Pozdrav Vama i svima ovde i sve najbolje u procesu dobijanja viza. I ja sam u toj grupi. :-)

Gospodin...:rotf:

Ste imali vi u osnovnoj neko dete koje je jednostavno tako malo šuntavo blesavo da ne kažem tupavo, samo nije stvarno glupavo nego se pravi prosto stalno, pa stalno smeta glupira se pravi sranja svima dosadan, pa ipak nemoš ga isterati iz čkole jelda, nego ga svi trpe koliko mogu dok se čkola ne završi ?

Gospodin...:rotf:

Ste imali vi u osnovnoj neko dete koje je jednostavno tako malo šuntavo blesavo da ne kažem tupavo, samo nije stvarno glupavo nego se pravi prosto stalno, pa stalno smeta glupira se pravi sranja svima dosadan, pa ipak nemoš ga isterati iz čkole jelda, nego ga svi trpe koliko mogu dok se čkola ne završi ?

PA da, i kada napuni 19 konacno cela ulica odahne, jer je otisao u vojsku, pa da bar malo odmore.... :lol:

Na kraju svog remek-dela Cross of Iron, Sam Peckinpah, u slobodnom prevodu kaze -
Ne radujte se kraju jer kucka koja ga je napravila jos uvek zivi...!

Kume...! De si?

Muski, daj joj molim te, jednom. Ja joj dadoh na brzaka, kud cu posle tebe...!?
Reputaciju, naravno.

Kafka, odkud ti, nije te bilo dugo.

U AUS mislim da za assessment traze 5 godina iskustva u poslednjih 8. Ako me secanje ne vara.

Evo moja prva poruka na forumu! Zdravo drustvo!

Mislim da je nuzno prvo da se prouci ovaj booklet (mozes ga naci na zvanično AU sajtu) tu ti imaju sve info o priznavanju diplome inzinjera.

http://www.engineersaustralia.org.a...4-9AD2-6EEA-D640-D9FA3767CA26&siteName=ieaust

Nisam ispratila na forumu, ali ima li iko ko je trenutno u fazi pripreme za apliciranje za vizu?

Pozdrav svima. Da skratim pricu, zanima me koliko je tesko naci posao kao diplomirani gradjevinski inzenjer bez iskustva, u Melburnu ako se u Australiju doselim kao novopeceni suprug Australijanke (naravno). Planirao sam de se specijalizujem u Italiji medjutim navalila je da se vencamo i da se doselim tamo. inace znamo se licno, nije nista neprovereno i za pare tako da ako bi mogli samo komentari uvezi posla bio bih vam veoma zahvalan. :)

Back