E svašta šta sam pročitao koji to zanati ostaju ?
Niti jedan čitajte malo sada smo dužni na JRP program ,ko od mehaničara eliktričara i slično zna da popravi čim vidi Australiski frižider veličine pola sobe .Nebudite smešni imaćete težu i žešću kontrolu .
Što se tiče proekcija u Srbiji za 15 godina nedostajaće blizu 2 miliona radnika (zvanični zavod za statistiku) samo to je proekcija .Pročitaj proekciju australije iz 2002 pa ćeš živ da se ismeješ.
Zidar smer postoji i traje dve godine ,znači ta diploma nevaži u startu, sem toga koliko zidara znaš da bi položili IELTS sa minimum 6?a da pri tome imaju najmanje 6 godina radnog iskustva u struci na belo?
Još nešto u protekla 24 najmanje 12 moraš da dokažeš da si radio u struci puno radno vreme .
Još nešto traži se izvod o plati iz banke da vidim kako ćeš to da smuvaš.
Ljudi gotovo je važe pravila kao u Švajcarskoj i nemačkoj ,samo na crno ili brak .
I Ona viza 475 ili beše 457 pa da se nešto smuva drugačije nemože ćao nema više
Slucajno je moj pokojni otac bio prvi privatni frigomehanicar u jednom velikom srpskom gradu.Mi imamo odlicnu skolu za ta zanimanja i ne treba nasi majstori da se plase posla,doktori su za sve Ozije.Ali oni koji su stvarno majstori,da se bave svojom strukom,i da su samostalni u radu.Ne neki klinci koji su juce zavrsili zanat i ne znaju da drze srafciger.