Posao od kuće

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Pozdrav. Ne znam da li postoji slična tema jer sam pretragom utvrdio da ne mogu pronaći. Drugo, ne znam gde da smestim samu temu jer ne postoji kategorija posao (ili sam ja slep).
Tema, molim vas da postavite što više znate online mogućnosti za rad od kuće. Istraživao sam dosta, naišao na različite sajtove, ali uvek je dobrodošla pomoć.

Pozdrav. Ne znam da li postoji slična tema jer sam pretragom utvrdio da ne mogu pronaći. Drugo, ne znam gde da smestim samu temu jer ne postoji kategorija posao (ili sam ja slep).
Tema, molim vas da postavite što više znate online mogućnosti za rad od kuće. Istraživao sam dosta, naišao na različite sajtove, ali uvek je dobrodošla pomoć.
:think:
Recimo...prvi pdf na spisku: Ekonomija,preduzetništvo i radni odnosi ? :lol:

U baštu krompir i lukac pasulj kupus šangarepa grožđe, šljive orasi lešnici kruške jabuke višnje trešnje .

U dvorištu živina guske patke , onda ovce i jaganjci koze i jarići, u kočini prasići. Kukuruz je ionako nipošto.

U radionici da se prave neke baštenske klupe i stolovi, police itd za prodaju preko oglasa .

Žena da stavlja zimnicu pun špaiz i zamrzivač, a ja da nasušim pun tavan suvetine.

Da iscepam drva i složim.

.........manje više ko i svake godine.

U baštu krompir i lukac pasulj kupus šangarepa grožđe, šljive orasi lešnici kruške jabuke višnje trešnje .

U dvorištu živina guske patke , onda ovce i jaganjci koze i jarići, u kočini prasići. Kukuruz je ionako nipošto.

U radionici da se prave neke baštenske klupe i stolovi, police itd za prodaju preko oglasa .

Žena da stavlja zimnicu pun špaiz i zamrzivač, a ja da nasušim pun tavan suvetine.

A kome su guske,patke,sotke prekoputa u zivinarniku, a ne sme da se napusta kuca zbog policijskog sata? Sta on da radi?

i da popunjavo sam nekih anketa uspio sam dogurat do 1000 din
I ja sam popunjavao ankete, kao koje "sigurno" isplacuju, prvo ako uopste dobijes "pare" to su 0,01$ koje ne mozes da unovcis dok ne sakupis 1000$.Desava se i da popunis anketu do kraja i onda ti kazu sa zaljenjem te obavestavamo da nisi nasa interesna grupa, ali zbog truda da popunis anketu dobijas 0,001$...Pljacka, izrabljivanje radnicke klase

Isto sam tražila i ja. Koja oblast je u pitanju?

ovako razmislja normalan covjek :ok:

A kome su guske,patke,sotke prekoputa u zivinarniku, a ne sme da se napusta kuca zbog policijskog sata? Sta on da radi?
Da se snađe.
Lično imam upravo tu situaciju kuću 400m dalje od ovebu kojoj živim i dogovorio sam se sa komšilukom da pripaze preko bašte tokom vikend policajštunde.
Da nemam takvu mogućnost , okačio bih kante sa mlekom i odgurao pa ako sam baš te sreće da me vidi gestapo, kontam da me ne bi baš jurili

Back