sledeci intervju za americke kruzere je u Februaru 2012 god..., ako hocete da vam pomognem pisite na mail
zarazmenu1@gmail.com
eo...pazi sad/// ja sam iz Bg , i bas sad , tj sutra 25.11.2011. idem da uradim medicinski test na NBG , u medicini rada, u ulici Omlabinskih brigada (pronadji na google map ), u vezi zaposlenja na brodu......
mislim...vec godinu dana se muvam svuda da bi dobio taj posao...elem, posao je za carneval cruise lines to su americki kruzeri, koji plove samo obalom amerike,
nemojte zameriti sto sam malo opsiran, ali mislim da treba pomoci ljudima koji hoce na brod...procitajte sve...koristice vam vise nego beskonacno jurenje po sajtovima, trazenje vezica, itd.....
ja sam licno poslao CV gospodinu Sinisi Golcu, koji je direktor employment power kompanije koja se nalazi u zagrebu.....ukucajte na net i nacicete ga....i lik mi je odgovorio kao...vazi, cekaj da te zovemo.....i tako prodje mesec dana, i nista.....onda moja jako lepa devojcica posalje isto CV, po mom nagovoru, i gle cuda, sinisa je odmah sutradan pozove na tel, i zakaze joj intervju za par dana...a ona, pametnica, opet po mom nagovoru

kaze...vazi, ali ja bih da idem na brod sa mojim deckom, kome nista niste odgovorili, a lik kaze, ok...dovedi i njega.....
ovom prilikom se javno zahvaljujem i njoj i njemu, ako ikad ovo budu procitali.....jer bih i dalje pizdeo u ovoj SRB, bez posla i kinte....
odemo mi na taj intervju u Budvu, popricamo malo, nesto osnovno na engleskom, i polozimo neki test znanja engleskog na kompijuteru...malo nam je G.direktor pomogao....hvala mu....treba da se ima 70% tacnih odgovora da bi prosli.....to se desavalo sve sredinom oktobra...i rekao nam je zovem vas, ili kontaktiram na mail, u vezi glavnog intervjua.....ok......
cekali smo do 18.11.2011 , i par puta sam ga i cimao da vidim kad ce to.....dva dana pre intervjua dobio sam mail, da dodjem na NBG u ulicu Aleksinackih rudara br 39 na interfonu pise employment power...nemoj neko da se zezna da dodje na ulaz 39A, ....obidjite iza zgrade i tu je ulaz br 39.
vrlo vazno: treba skupiti neophodnu dokumentaciju...
1. CV na srpskom i engleskom ( posto vec znam sta i kako treba napisati, moj mail
zarazmenu1@gmail.com, potrazite me tamo, pa cemo se dogovoriti ako hocete da vam pomognem)
2.u SIV-u izvadite da niste krivicno gonjeni, i da se ne vodi krivicni postupak za vama///ovo skenirajte
3. skenirajte diplomu, original
4. skenirajte pasos, naravno novi biometrijski...drugi ne vazi za ameriku
5.nadjite neki restoran obavezno, nekog prijatelja koji ce vam napisati da ste makar 5 6 god radili kod njega ( samo nadjite restoran, pa cu vam isto kontaktom na mail pokazati to, i uraditi ..naravno kese nam nisu sestre

niste glupi, kapirate....
6.to je to.....
pre odlaska u njihovu kancelariju, morate znati visi srednji nivo engleskog...sto je mnogima problem, svi kazu ..ih znam ja da pricam...i smute se tamo i prime ih za posao od 500 dolara.........ako hocete da vam napisem tacno sta pitaju, i sta treba da pricate...jedan lep tekst, gde cete ispasti maher ugostiteljstva,naravno neke normalne reci koje ceta za dva tri dana izgovarati u cugu, kao pesmicu... opet me kontaktirajte na mail...naravno posle svakog kontakta sam spreman da se vidimo uzivo...
i tako...udjemo mi u tu kancelariju, svako ima intervju posebno, i nasamo sa likom iz amerike...gospodinom Nikshom....i prodjemo oboje......
izvinite ako sam vas malo ugusio, ali mislim da je ok da pomognem svima koji zele da rade na brodu, jer sam ja poludeo dok nisam sve kockice sklopio....pozzz svima, pogledajte na youtube klipove o Cruise Carrnival Lines...pa odlucite samo...cerka od G. direktora takodje radi na tim brodovima, tako da kapirate da je sigurnost maximalna, a i kad se covek vrati sa takvim preporukama moze da radi gde god pozeli....
jos samo jedno...ljudi do 33 god imaju vece sanse, pogotovu ako su u paru...nije bitno drugovi, drugarice, parovi...samo da kazete da idete zajedno...to je za njih sigurnija veca kinta u startu.....i da....oni zaposljavaju ljude uglavnom za rad oko soba, kao pomocnik domacina kabine, ili obicni cistac .....platica za prvog je 1400 $ mesecno, a za drugog je 500 $......moze da se napreduje, ali mislim da je bolje da me kontaktirate na mail, da bi sigurno prosli na prvu poziciju, nego da gulite prvu sezonu od 6-8 meseci za ovu manju platu...razmislite sami.....ja sam u SRB verovatno do pred kraj januara, jer se tada nadam odlasku na brod, ....do tada vam ja mogu pomoci, a posle ce vam pomagati moj burazer koga sam upoznao sa svim detaljima...pozzz od Vanje......u detalje cemo ako me kontaktirate na mail...