Posao - Ima li neko ovde da bi radio online za US firmu?

• Začetnik teme Začetnik teme ipad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Teško da bi ti neko radio sa druge strane Sveta, sami Ste primetili druga zona, imaju i tamo zaintersovanih, isplata na tih $7 "naše" banke uzmu previše. Nije mi jasno zašto većina misli da je kao u ovom slučaju amerikanci nemaju svoje ljude da nešto zarade. Spominjete TOEFL samo razmišljam da kad neko ima taj papir onda će da traži posao u okruženje sva sreća što ovde posluju strane firme tako da je plata i suviše primamljiva

Teško da bi ti neko radio sa druge strane Sveta, sami Ste primetili druga zona, imaju i tamo zaintersovanih, isplata na tih $7 "naše" banke uzmu previše. Nije mi jasno zašto većina misli da je kao u ovom slučaju amerikanci nemaju svoje ljude da nešto zarade. Spominjete TOEFL samo razmišljam da kad neko ima taj papir onda će da traži posao u okruženje sva sreća što ovde posluju strane firme tako da je plata i suviše primamljiva

Ovaj posao ja vec nudim ako ima nekoga ko hoce. Znaci ne razumem sta ti to znaci "imaju i tamo zainteresovanih".
Banke nase ne uzimaju previse $7 je neto plata.

Ne razumem ni ovaj komentar za TOEFL? Plata u ovom slucaju ako neko bude radio 40 sati nedeljno * 4.2 nedelje = 1176$ sto je u ovom trenutku malo vise od 1000e mesecno. Drugo ne treba nikakvo znanje/skola osim da je TOEFL score preko 105 poena.

ps: mora da bude musko.

Posao je jako prost i radi se o narucivanju hrane (zivkanjem restorana) preko interneta.

Plata je $7 po satu (kada se preracuna) i radi se od kuce. Znaci internet i dobar komp su neophodni.
Rad je u principu po proizvoljnom vremenu. (Samo kada je dan u USA).

Najvazniji uslov je TOEFL score 105 i bolji.

Pretpostavljam da treba i engeski.A kojom formulom se to računa da bi zaradio tih 7 dolara?????

Posao je jako prost i radi se o narucivanju hrane (zivkanjem restorana) preko interneta.

Plata je $7 po satu (kada se preracuna) i radi se od kuce. Znaci internet i dobar komp su neophodni.
Rad je u principu po proizvoljnom vremenu. (Samo kada je dan u USA).

Najvazniji uslov je TOEFL score 105 i bolji.

Sta je ovo? :dontunderstand:

Back