Butterfiles, ti si treća u nizu ( pored Elle i mene

) koja ima Marsa u kombinaciji sa vladarem drugog polja.

Da li imaš utisak da ti pare kako dodju tako i odu?

Tvoj vladar 2. polja se smestio u 11., što bi značilo da ćeš veovatn oraditi sa prijateljima tj. biti sa njima na neku foru i materijalno povezana- davaće oni tebi, davaćeš ti njima, kad zatreba. Neptun je u sekstilu sa Plutonom u 10. polju, a i sa Venerom- eto, već na dobro miriše- možeš da zaradjuješ pare kroz sve delatnosti npr. povezane s umetnošću ( to mi prvo palo na pamet

)
A s obzirom da ti je vladar 10. kuće u desetoj, to je i veoma snažan indikator za karijeru i ugled u društvu. Karijera će ići polako i stabilno ka vrhu.
Budi bez brige.
Inače, baš me nasmeja onom pričom o ljubavi i nemanju nje u budućnosti.

Pa kako da kod tebe ne bude ljubavi crna ? Em ti je Venera na samom ''vrhu neba'', em je usedištu, pa još u konjunkciji sa magičnim Plutonom, i u sekstilu sa Marsom.

...a i sekstilu sa Neptunkom ( romantiko neprevazidjena

)- podsećaš me na mene.

A još Mesec u 5. polju, pa u Blizancima- ti večito imaš duple prilike- možda ti je teško da se odlučiš!

Biće ljubavi, nemo' brineš....malo da te prodju strahovi .
Pazi, ja sam imala neku ljubav gimnazijsku u kojoj sam jako propatila i posle sam ušla u fazu emotivne hibernacije. Nije da se nisam zaljubljivala, ali sam se plašila vezivanja više nego smrti ( ustvari ja se smrti , u poredjenju s tim, nisam plašila

)..i to je trajalo skoro šest godina. Imala sam ja, u medjuvremenu i vezu od tri godine, ali tako sam ga neobavezno shvatala, da je to bilo za neverovati ( ajoj, kad bi sad ovo čitao, uvoštio bi me- on Ovan- Škorpija, sa Saturnom na MC-u - strog, autoritativan, haos jednom rečju, ali iamo jako dobre aspekte fizičke privlačnosti i prijateljstva, tako da sam dobro plivala- ali sam se toliko kontrolisala emotivno, takodje za nepoverovati )...ali, dok se nisam pribrala, ništa u mom životu , tj. niko nije mogao da dobije veći značaj. A nama, koji imamo Veneru u kontaktu sa Plutonom ( to imaš ti, imam i ja ), jako je bitno da nam veza bude duboka, da strast pršti, da šibaju emocije na sve strane...šta hoću da ti kažem? Patanja je korisna, produbljuje, širi vidike, uči racionalizaciji- i sve to donosi stabilnost, pre svega, tebi kao ličnosti.
Zato, radi na sebi, na svom produhovljavanju i videćeš, taj neko bitan ti sigurno, ali sigurno, neće promaći...a ni ti njemu.