Jaoj,Vip,sto je lepa nova slicica,decko je kao medic.Jel moze meni nesto o finansijama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moe li mi ko odgovoriti na ovo?Ja imam sunce u 10 u jarcu,merkur u 10 u vodoliji.U 6 su mi jup,sat plu u vagi.Ja sam jarac/bik![]()

)
mislim da ces istovremeno imati 2 ili vise zanimanja,tj.profesija kojima ces se baviti.ako su ti sunce i merkur u 10 u konjukciji trebalo bi da znaci da te nadasve interesuje intelektualni rad i istrazivanje(MERKUR U VODOLIJI)ali ipak treba pogledati cijelu kartu kao i stepene na kojima se nalaze ove planete

).Moraju nasilno da nauce sami sebe da novac stede, da ne jedu stalno po restoranima, da ne idu stalno na godisnje odmore vise puta godisnje sa skupim aranzmanima itd.Posmatrati:
1. 2. i 8. kuću
2. Vladara 2. i 8. kuće
3. Jupitera kao prirodnog signifikatora za novac
4. znak Bika
Venera ne govori toliko o novcu, i ako je prirodni vladar 2, kuće. Ona više govori o materijalnim dobrima.
?Bi li netko malo opširnije opisao čime bi se osobe sa MC - om u Ribama mogle baviti ( u smislu karijere )? Za taj položaj MC se uvijek vežu nekakve nedorečenosti, nejasnoće i sl., ima li se ipak za istaknuti nešto ihrabrujuće?
Bi li netko malo opširnije opisao čime bi se osobe sa MC - om u Ribama mogle baviti ( u smislu karijere )? Za taj položaj MC se uvijek vežu nekakve nedorečenosti, nejasnoće i sl., ima li se ipak za istaknuti nešto ihrabrujuće?
Moze biti psiholog,svestenik,mistik,takodje neko ko radi u tajnoj policiji inspektor,znacava i rad u zatvorenim ustanovama,bolnicama i sl.
A moze isto tako biti neko ako je aspektovana lose mc neko ko se bavi prevarama i krijumcarenjem svega sto nije dozvoljeno.
Ima vise znacenja zavisi sa kojim kucama i planetama aspektuje.
Ja bih se samo nadovezala,moze biti i neka vrsta umetnosti,mora se videti cela karta,ima li nekih planeta u 10.polju,gde je vladar,itd.
.Evo, karta:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...9&smon=6&syr=2008&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Dobila sam već i ranije dosta dobrih odgovora, da vidimo sada kakva su vaša razmišljanja.