Посао и исхрана

ja kuvam nocu i onda trknem kuci preko dana da jedem...problem je sto ja ne jedem nista od psenice tako da sendvice, kifle, pizze i slicno sto moze da se uzme u hodu ne jedem....
a i ne radim od 9-5...radim posle podne do 9 uvece (preko dana predavanja i vezbanje gde uspem da udenem)...tako da mogu da napravim pauzu za rucak...
ako jedem napolju onda odem do kineskog restorana u komsiluku ili Pollo tropical - karipska kuhinja...pile sa rostilja, supa i salata...oba mesta su jeftina a dobra...

a vucaram sa sobom stalno neko voce i povrce...sargarepe i celer u kesici i kruske i smokve...i kafu u termosu od litar...
jeste malo kretenski izvaditi sargarepu na sred ulice i jesti ali preporucujem svima....:)

e,hani,dobro me podseti,da nakupuješ dosta sirova:p
samo nemoj one sa crvićima njih ne volim.
a volim mladi camember.
i slične smrdljive na žandarske noge:p
jaooo jedva čekam novembar:p
ma koje masline?
samo sir i vinoooo
to je život,to nije reklama...nemam pojma kako ideee daljeeee
ou,i oui, merci beaucoup je voule un morceau du fromage blanc:p
ca me plait beaucoup.
.......
idem da otvorim vince i da jedem fetu jer nemam bolje:p

kad ustanem u pola 6, odmah prvo doruckujem za 10-15 min(projara ili topljenice ili slicne srpske hrane) i onda odem u kupatilu da doterujem(obuca i odeca). Ceo dan ne jedem(nisam gladna) na poslu, samo ponekad pojedem mentol-bombone. Posle toga, rucak u 16h kuci.

xpajamacax:
e,hani,dobro me podseti,da nakupuješ dosta sirova:p
samo nemoj one sa crvićima njih ne volim.
a volim mladi camember.
i slične smrdljive na žandarske noge:p
jaooo jedva čekam novembar:p
ma koje masline?
samo sir i vinoooo
to je život,to nije reklama...nemam pojma kako ideee daljeeee
ou,i oui, merci beaucoup je voule un morceau du fromage blanc:p
ca me plait beaucoup.
.......
idem da otvorim vince i da jedem fetu jer nemam bolje:p
ne znam da l ce me pustiti da unesem francusku budj u yugu :?

baš volim kada sam na poslu i nemam vremena da jedem ,,,, mada i nije mi baš prijatno da na poslu jedem ,,, od onih sam što vole pribor i stolnjak ,,, mada kada počne želudac da diktira ,,, skoknem do picerije -- pa se onda osećam kao nabrekla živina ,,,, ne volim da jedem ,,, mrzim hranu ,,,

?:
a shta biste jeli (jele) da nemate ogranichenja.shta biste u stvari volele da jedete u to radno vreme?

ŠLAG ŠLAG ŠLAG
(bez žita)
pg_bubbles.gif

Back