AngelsEyes
Zainteresovan član
- Poruka
- 150
"Zivim brzo,a hranim se lako".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neva:Storm, u mom d.o.o. je zabranjeno jelo u toku radnog vremena! Sta da ti kazem! A treba raditi punom parom! Inace nikada ne doruckujem, pa mi to ne pada tesko, a i apetit mi se smanjio, pa prezivljavam!
Grickam olovke!
Neva:Kako svi kazu, ja sam se osusila, sto u pocetku i nije bilo lose! Ali sad vec svi misle da sam bolesna. Ako je u pocetku i bilo zbog posla, sad ne znam sta je!
Gonic robova? On ih je izmislio! Da ne spominjem da nema i cigareta! Znaci 6- 6 i po sati si pod torturom.
HeBePoBaTaH_:Ime mi je Mujo, ampak sam Slovenc![]()
divlja u srcu:Ja sam zapanjena kad mi neko kaze da ujutru popije kafu i ceo dan ne jede.
Na kom gorivu funkcionisu ti ljudi????
I tako svaki dan. Uzas.
pa ne mogu da jedem ceo dan kad doruckujem 3-4 topljenica ili 200 gr projara(ili gibanica). To nije malo.storm cloud:Запрепастило ме је колико је вас одговорило нешто у стилу "не једем ништа до 16h". :shock: Ја до тада имам бар три оброка.
Ovo jos nikad nisam cula.Strasno!Neva:Storm, u mom d.o.o. je zabranjeno jelo u toku radnog vremena! Sta da ti kazem! A treba raditi punom parom! Inace nikada ne doruckujem, pa mi to ne pada tesko, a i apetit mi se smanjio, pa prezivljavam!
Grickam olovke!
po fr zakonu na 6h rada imas pauzu 15 min,ako bi nesto gricnuo ili ko pusi ili ko piskiNeva:To za cigare, mogu da razumem, i nije mi frka da ne zapalim. Ali , tih pola sata ,zakonskih , kako kaze Nina2, je prosto nezamislivo! "Pobogu, pa firma ce propasti ! "
Slazem se da nismo bebe da se kljukamo svaka dva sata, ali ponekad bih tako gricnula nesto slatko ili srknula gutljaj kafe, da jedva cekam kraj radnog vremena ! Mislim da to stvara samo jos veci pritisak !