Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nemoj me veceras nista pitati,nisam raspolozena.Mozda cu ti reci nesto sto ne mislim,nesto sto ne zelis cuti...nesto sto ne bi izgovorilila.Sa tobom sam naucila da je par gutljaja srece posle toga mnogo tuge.Sa tobom sam naucila sta je bol .Sa tobom sam naucila ono sto nikada nisam.Da ljubav ume da zaboli.Uvek sam govorila ***** tu ljubav,ako boli.To onda nije ljubav.Ili barem u mojoj definiciji je nema.To sto sam ponekada zelela da se ususkam ispod tvoje ruke i sanjam nas san,izgleda je bila moja greska,moja iluzija...ili mozda ti imas bolji naziv za to,sta sam ja htela.A onda kao i uvek naviru pitanja.Ko sam ti ja sve ovo vreme?Jesam li ikada bila to nesto sto sam trebala biti?U sustini ja sam neko kome je i tvoje malo bilo uvek veliko.Neko kome je zaista bilo potrebno malo,da napravi nesto veliko.Izgleda sam opet negde pogresila,mozda te nisam dobro procenila.Izgleda da sam trazila previse.Na kraju krajeva, nisam ja jedina ,koja ima nekoga, koga nema…
Beskraj