Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ma nije problem,i ja sam se samo našalio,a vi ste samo "vesele devojke" i ne znate da ja znam...OK.
Nego...
Ova što svakodnevno prebacuje normu,mislim da zaslužuje bolju stolicu,a možda i fotelju.
Ma šta prebacuje normu-ona pomera granice ljudskih mogućnosti -krevet zaslužuje.
.Ne govorim ti baš u zadnje vrijeme
da te volim
i ne gasim ti svjetlo u očima
prije spavanja
ne govorim ti nešto nježno
i ne grlim ti dušu
ali ovo ti moram reci
previše je gorkog
i ljudi su grubi
pa ako i ne govorim
još uvijek te ono najljepše u meni
voli i ljubi
Imas pravi razlog da se zabrines za mene tvoju crnogorku . Ima tome tri mjeseca kako sam nepusac ni dim na tren .Nije problem bar za sad .
Ali brale otkrila sam da je hrana veci izazov od duvana.
Trenutno imam cijelih 90 kg. jeste na izgled mi lijepo stoje svi ti kilogrami narocito u izgledu glave .Grudi mi nikad nisu bile tolike .
Stomak me zabrinjava sagnut se ne mogu .
Lako mi nestaje daha . Dusa mi se u nosu dene ocas posla .Sto vise da ti kazem a da se uvjeris da sam u ozbiljnom problemu .
Setam, citam, pisem i ludim svi su izgledi ...
5 ovog mjeseca san napunila sve te godine a u glavi nesto mnogo manje .Vodolija pusta svadja se sama sa sobom .Taj nesklad treba izdrzati .
Kod nas za sad lijepa zima sa dosta sunca .A i kad je kisa ja uzivam volim vlazno vrijeme .Vjetar me malo cini nespokojnom a i racuni svih oblika i na kraju moja banka .
Kako vidim veliki broj ljudi iz mog okruzenja zivi tako pa ko velim * Dje svi turci tu i mali Mujo*
Kako si ti lijepi dragi moj ?
Kako porodica ?
Onom nasem zajednickom sam napisala ima li nacina da se pije kafa ja i on ...
Pobjegulja je za sad .Velim ti ja vodolije su daleko ispred svog vremena pa ko ih razumije ima prijatelja za i tri zivota. A ko ne nek putuje nije bio njen.