Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

Dobro moje, obožavam tvoju pažljivost. :kiss:

you_make_me_happy_by_lavyux.jpg

Želim samo da mi kažeš, zbog čega. Zbog čega tako i na takav način postupaš sa mnom? Da li je zaista toliko ultra zabavno "igrati" se nečijim Životom, Umom, Osećajima, Srcem...Dušom? Kaži mi, jeste li? Jesi sada sretan, što ne prospavah noć, što probdeh kao sova? Kako si to mogao, da uradiš? Kako možeš da spustiš tu lepu Dušu na jastuk, znajući da je moja tužna, zbog proklete Laži? Ne znam. Ostala sam bez teksta. Šokirana sam i iznenađena tvojim ponašanjem. Ne razumem. Znaš moj čitav Život od početka do kraja. Šta sma proživela i proživljavala u zadnje dve godine. Da sam jedva svoje Zdravlje podigla kako tako. Jer se to meni opet isto dešava, i sa tobom? Gluvi telefoni? Nestajanje jednog dana? Nepoznavanje i neprepoznavanje? Nepoznavanje mene i mojih roditelja u čiji Dom dolazite? Gde jedete? Pijete? Gde ste se smejali? Jel ja sada taj Pakao ponovni trebam nanovo i kroz Tebe i sa Tobom da preživljavam? Ako sam tada kao Čovek pogrešila, jer sam se bojala, sve kasnije sam i zaslužila. Da me razbole i pojedu. I to sam stoički podnela, jer smatram da sam zasluženo dobila u postupcima, koliko sam nekoga povredila svojom neodlučnošću i strahom. Ali, Ti...Sada..Sa Tobom...Kao Suza sam čista. Kao Suza. I od Tebe to da dočekam? Nemam reči. Izgleda su obećanja uvek samo pusta je*ena radovanja za mene. Jer Ti obećao si, da me niko više neće povređivati. Povrediti. Da mi više niko nažao neće učiniti. A, Ti? Poneo si se isto. Ako ne, još i gore. Hvala ti. Ti ćeš, kao i svi...praviti se, da se ne poznajemo, sada ne znamo. Glumiti jakog frajera i ponašati se krajnje džukački, očito vidim, sve u stilu ono..."Ma, ionako sam zas*ao, idem do kraja. Ovako je bezbolnije. Bolje da misli da sma stoka najveća". Tipično muški. I tipično nezrelo. Ali, varaš se, pače moje paperjasto. Ja sam na to, sve već navikla...Na takve pojave, na takve Ljude, na takve situacije. Da. Meni bi bilo čudo, da neko dođe na prag i u oči mi sve to kaže. Mnogo je ovako biti jak, zar ne? Pa, da. Znam da jeste. Jer nećeš ti gledati mojeg Oca i Mati u oči, kada budu pitali što en dolaziš, što se ne javljaš, što nam više ne svraćaš? Ne. Nego ja. I slušaću o tome, dokle god sam sada živa. I to je moja greška. Što sam u tebe imala tako bezgranično poverenja, a ti si se samo, šta? Igrao? Zezao? Sve je bila Laž? Opklada? Šta? Zaje*avanje? Šta? Hvala ti. Ovo mi je još jedna škola. Treba da te je Sram, ako Stida u Sebi imaš. Posle svega što sam prošla u Životu, posle svega što em je snašlo..posle svega što znaš o meni...Posle svega što znaš, šta su mi radili...I da tako mi Ti, uradiš...e, pače moje paperjasto...šta uradi to...

Jesi sada sretan, m? Jel ti sada Srce na mestu? Ako je. Drago mi je zbog toga. Drago mi je da sam bila smešna i u sve da sam poverovala.

Ne želim više da znam za tebe.

Back