Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

1318181571_1_poster_photo.jpg

Odavno vec nisam mislila o tebi.
Opet mi se vracas u snove, od nedavno.
Da li to znaci da mislis na mene?
To ne verujem da cu doznati, jer mi vise ne pises.
Sama sam kriva, ali morala sam da ti napisem da vise nisam sama.
Dosadilo mi je da samo ti imas nekog, pa htedoh i ja lazno da se pohvalim da sam i ja nasla nekog.
E pa nisam. Niti cu.
Nema veze. Prosle su godine, ne verujem da cemo ikada vise biti zajedno. Ne kazem da se nisam nadala, ali zivot i daljina i tvoje nejavljanje kada si bio u nasem gradu (a nisi me potrazio)... sve to mi je ``reklo`` da na mene ne racunas vise.
Kao da sam ti nekog ubila... mozda si takav jer si me puno voleo, nekada. Ne znam. Mislim da si me voleo nekada, ali sada vise ne. A ja ti nikada nisam poverovala da me volis, jer sam mislila da mene ovakvu niko nikada ne moze zavoleti.
Tek sada vidim sta si sve radio za mene. Kako si me samo gledao one prve nase veceri u taksiju. Oci nisi sklanjao sa mene. Bilo mi je neprijatno od taksiste koji ko zna sta je mislio, ako je uopste nesto mislio u taj pozni cas...
Godine su prosle, moja ljubav prema tebi ne prolazi. Opet sam pocela da te sanjam. Samo mi bezis i ne mogu te uhvatiti. To treba da mi kaze da te pustim.
Ali, ne mogu.
Iako te sada druga ljubi, ljubim te i ja. To ti ne moras da znas, niti znas, ali meni je i to dovoljno, da mi nekad dodjes u san i da smo u njemu opet zajedno kao sto smo nekad bili. Uvek moja u tvojoj ruci.
Mislim na tebe ljubavi moja izgubljena i nikad neprezaljena. Ako ima Boga, naci cu te u nekom drugom zivotu i nikada nikada nikada te necu pustiti da nadjes drugu. Eto.

Неповторимая, необъяснима,
И невозможная... невыносимая.
Но ты моя-я-я-я-я-я,
Моя любимая!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back