Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

tumblr_lucbp7uAvZ1qefrmxo1_500.jpg

...'zvolte šolja cvetića pa u krevet.. :cmok: ...

Hodam tamo gde me mnogi ne vide,jer rodjena sam u srcu gde je crta.Da li je u toj crti ta trazena sloboda,da li je to moj izbor ili mozda sudbina.Ili ipak robujem njoj.Neverovatno kako se ta crta stalno zatvara i pravi granicu koja se zove dilema.Ona dilema ljubavi i mrznje.Ona titrajuca dilema koja mi iscrpljuje snagu.I zbog koje sam cesto u vatri.Predjem je povremeno da udahnem onaj dasak slobode,ali sve je to kratkotrajnog daha,mozda dovoljno samo za udisaj.Kako biti slobodan kada sam neponovljiva robinja svojih osecanja,zato te molim da mi ovaj put ne sudis povrsno do pola.U stvari ko si ti da bi mi uopste sudio,ionako gorim u prahu cudi tvojih ruku.Pravim ravnotezu izmedju ljubavi i mrznje.Stavljam je na tas,vagam...klackam se.Jedino sto mi je ostalo je sloboda razuma koju mi niko ne moze oduzeti.Jedino u toj slobodi imam logican raspored stopala,i jedino tu ne verujem moci govora koliko god da je jaka.Mozda jesam robinja koja traga za slobodom nepostojanja,ali moj andjeoski pogled i ona baklja razuma koja svetli je moja vera samo Bogom dana koja me greje u stihu lepo poredjanih reci.
Beskraj

168436_197376430276935_164709013543677_829027_2439585_n.jpg

Back