U noci toj dok lampa gori, lagano muzika razlama srce. Oci su pune jada i boli, a ludo srce samo tebe voli!
Sklopi oci i opusti se dok tones u moru mojih poljubaca i ne dopusti nikome da uzburka to more i zauvijek te odvoji od mene!!!!!
Trazi mi zivot, tebi cu ga dati, trazi da umrem i srce ce stati, al nikad ne trazi da odes od mene, jer umjesto krvi teces mi kroz vene
Ovog trena voljela bih da si tu i da zaspim na tvom toplom ramenu. I sto god kazu, ti znas da cu ja uvijek zivjeti samo za nas.
ludO woLim te ja,i dOk zwezda na nebu sja,ja samO mislim na tebe andjeli liche mi na bebe, i daju mi snagu ljubawi mOja da nekad bicu samO twOja..!!
Mirisima tvojim izatkana u tebe toplog moja se oblaci toplina i dok se jedno drugom predajemo, kozu nam masta tetovira samo nama znanim znakovima
zapamti neke greske se prave jednom u zivotu,poslije njih se kajemo,jer kad izgubis poslednju sansu ,put z apovratak je nemooguce naci....Nikad ase nemoj smijati onom ko zbog ljubavi gubi ponos,wec samo onom ko zbog ponosa gubi ljubaw,jer nije isto kad je COWJEK U PUSTINJI;A PUSTINJA U COWJEKU.....
Ti si moj andjeo,tebi sve dugujem,sve si mi ljubavi,zato sada tugujem,rastanak ovaj me,kod srca razdire,zato moje srace bez tebe umire....
nikada me neces imati vise, vreme svaki osecaj brise.ti i ja u zadnjem plamenu gorimo,novim ljubavima nocas nazdravljamo.uz pesmu slavim sad ja,a od sutra sve se zaboravlja.lepo se provedi sa drugovima tvojim, ja cu sa flasom al kapljice ne brojim....