Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

99fcfd5348096bbd00967d5879d1ba07.jpg

Sve greske i one lake i one malo teze su nase.Deo nas.Spakovala sam ih davno sto u kofer uspomena,sto po pozutelim sveskama i zauvek odnela na tavan.Ponekada bas kada ih se uzelim podjem onim starim merdevinama i sednem samo na taj kofer...ne otvaram ga ali sedim i pustam da me vreme na njemu vuce cas na jednu cas na drugu stranu.Nekajem se ni zbog cega sto se u njemu nalazi jer u njemu je jedan deo moga zivota Nisu to greske to je upravo moj izbor.I onda kada sam mislila da cu jednoga dana zauvek ostati na tom tavanu sa uspomenama pojavio se lopov ne secam se ni kako je bio obucen,ne secam mu se ni glasa ali secam se da je uspeo kao prava varalica da me izvuce iz svega toga da mi zarobi srce i da svu moju proslost baci u zaborav.Uspeo je da od mog zivota ponovo pokusa napraviti bajku,da me natera da umijem lice obucem haljinu i da mi se ponovo obrazi zarumene.Svoju svest sam oslobodila,proslost vise ne dozivam i imam ponovo svetle misli kolika god da je tama i mrak,jer imam srce koje me hrani.Hrani me ljubavlju.
Beskraj

162631_184493531565225_164709013543677_719470_54830_n.jpg

Rješavam se mnogih tereta, oblačim zlatne boje i nosim ih u ove dane što slijede. Možda igrom privida sreća kuca na moja vrata. Možda mi bezdan ponovo uzvrati pogled i ponese me na svoje mekano dno. Ne znam. Put je dug, trnovit, tajnovit, beskrajan. Nema prečice do lakog rješenja, nema recepta za život. Sve mora zaigrati po stijeni života da bi se stijena otvorila i pokazala svoju srž što je stoljetnom igrom privida izgledala kao – stijena. Požar emotivnog naboja obuhvatio je zlatne boje moje duše, zatitralo je srce poznatim ritmom tvog disanja i opet me kao i uvijek nije iznevjerilo. Srce nikad ne laže. Istina je u srcu, koje svoju vlažnu opnu uvijek otvara – na istom mjestu. Tu je prolaz za ljubav. Tu je tajna i ključ našeg unutarnjeg svemira.

Mirel Vega
http://2.***************/_x_4C7-tt0D4/S4d9Lmm-2YI/AAAAAAAAEeI/dlDjlOS71wk/s400/moonfantasyjpg.jpg

... Ljudi život provedu tražeći ljubav, žele je, trebaju, traže i
uglavnom je ne nađu. Ali jednom, jednom u stotinu godina ti se dogodi,
baci ti se u krilo, zalupa ti na vrata i kaže ˝evo me, uzmi me, tvoja
sam.˝ I kad ti tako dođe, kako se možeš okrenuti od nje? Kako joj možeš
reći: ˝ne sad, možda poslije˝? Kako možeš riskirati kad znaš da možda
više nikada neće biti takve prilike?

Danielle Steel

Vaše vreme je ograničeno. Stoga, nemojte ga protraćiti tako što ćete živeti tuđi život. Nemojte upasti u zamku i živeti sa mišljenjem drugih ljudi. Ne dozvolite da buka stavova i mišljenja drugih potisne vaš unutarnji glas. I najvažnije, imajte hrabrosti da sledite svoje srce i svoju intuiciju. Oni već nekako znaju šta želite postati. Sve ostalo je sporedno". Steve Jobs

Back