Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

...cvrcak..ljubim breeJ ...

tumblr_lletvs4Ste1qhpondo1_400.jpg

1. Same ste to tražile. I ja sam plakala, ne vidim da je nekoga to tangiralo. Ispoljavale ste i zloupotrebljavale ste svoju moc i privilegije sto ste imale i to sve na moj racun. Do krajnjih granica i bezobrazluka. Ja znam da to Vama tako ne izgleda. Ah, pa kome bi to tako izgledalo, kada tudja ručica svrabic ne češe, zar ne? :mrgreen: Sada cemo da vidimo, kako cete da se snadjete. AhaM, ne valjam? Molim lepo, molim. Nema tu leba. Iskreno, mislila sam da se u zivotu treba opirati nekim stvarima, jer sam bila uverena da ja sve u zivotu, mogu, da znam i da hocu. da znam. I zaista sam shvatila da to nije moja uobrazilja, vec da ja to sve mogu, hocu, znam i umem. Ali, da Vi to ne zasluzujete. I sto je najgore...Ne umete da cenite, negujete i sacivate. Ok. Neka Vam bude. Ja cu Vam olaksati. :D

2. Izvoli sad. It is yours. Samo napred. Još ću i mašnicu da ti posudim, da što lepše upakuješ. Iskreno ti želim, da to nikada ne doživiš. Uvek treba u zivotu imati na umu, da se sve vraca i placa. I da boli, tamo gde mi najviše volimo. I nikada direktno ne nas, nego one koji nama najviše znace. "Divim" ti se na količini zlobe, razdiranju necije duše i ne osecajnosti. Licemerstvu, koliko si teska. Ne moze to svako. Treba to mocu. Izvoli & uživaj. To si/ste i htela/hteli, zar ne? Evo ga. Kraj. :D :kiss: :cao:

Poslednja izmena:
Stvarno ne mogu više. Iskreno. Pored svega sto me snadje, zaista ne mogu više. Uvek sam se pitala, koji ce te moj post nagnati, ako me još uvek voliš, da pustiš, tu malenu porukicu, da se javiš.Da ima nade da se sve popravi i reši. Da mi opet staviš osmeh na lice. Da ugledam to pisamce na displeju. Sta se to desilo? Zaista mi nije jasno kako mozes. Oboje smo pali na testu zivota. Ja sam pocela da se menjam. Za tvoje dobro, moraš se menjati, to ti sada kao prijatelj kazem i neko ko te je voleo neizmerno. Jer nisu svi kao ja. I nece ti svi zeleti dobro. A mogli smo biti sretni neizmerno i danas vec imati porodicu. Jel vazniji ponos i sujeta od mene, od nas, od onoga sta smo imali? Molim te, preokreni sve. Pogledaj u prošle dane, bilo je neizmerno lepih trenutaka a na lošim se radi, da se prevazidju. Ja tebe volim još uvek. Jeste, povredjena sam. Znam i ti si. Gresili smo. Daj da pocnemo ispocetka sve, ja znam da to mozemo i umemo. Ja ne zelim drugoga. Ako i ti zeliš mene, ima nade. Molim te. Pusti sujetu, pusti ponos. Imaš šasnu da budes sretan. Preklinjem te. Imamo šansu da budemo sretni. Ne odbacuj to. Promeni se i odbaci prepreke i okove koji te stezu. Prelomi . I reci ad voliš me kao pre. Molim te. :sad2: :kiss:

Ja sam pogrešila tada, sada bih volela da ne pogrešiš ti. Jer sada ti u svojm malenim i nežnim prstićima, onim medenasto medenim, držiš naše sudbine. I to je odgovornost velika. Ne slušaj razum, istinski oslušni sta srculence i srdasce kaze. Ono ne moze pogresiti. Nemoj se skrivati iza sujete, ponosa i povredjenosti. Ja ne zelim da verujem i odbijam poverovati da me nisi toliko voleo, jer znam da jesi. To se odglumiti nije moglo. Svaki taj dodir..taj osecaj izdrzljivosti i leptirica u stomaku. Sve to, izmedju nas. Kada me pogledaš. Ti znaš sta ja mislim. Kada te pogledam. Ja znam o cemu razmisljaš. Ja umem usreciti i zelim to. Stvarno je preteško. Pomozi mi. Da opet se otvorim . Ja umem to. Usreciti i voleti. Zelim tebe. I sve sa tobom imati. Suze kvase tastaturu dok ovo pišem. Zaista želim. Istinski i iz dubine srca i duše. Cisto. Samo reci...Da me voliš, kao pre. Molim te. :sad2: :kiss:

Ostaje mi da se nadam, da ces ovo ipak procitati, lane moje. Znam da ne pišeš ovde, ali svejedno procitaj molim te. Ovaj Forum je zaista krajnje cudno mesto za bitisanje postao. Slušaj me sada lane moje lepo i sa najlepšim očima. Slušaj me sada lane moje lepo. Sa najlepšim očima. Ja tebi slati poruke necu ovde više, da svi mogu pročitati, niti cu pisati. Slušaj me. Ako se i ne predomisliš, to je posve ok. Ja sam još kratko vreme tu, da sacuvam neke svoje tekstove i postove, i to je onda to. Budaletina je ovde raznih, to znaš i ti, pricali smo iha haj o tome, secas se... a ti znaš ko sam ja.Istinski ko sam ja. I ko sam. kako se zovem i prezivam. Sta radim i gde zivim. Zbog toga me sve ovo i ne dotice, jer samo TI i isljucivo ti znas ko sam ja i kakva sam ja osoba, dusšm i srcem a ovde svi mogu samo da nagadjaju sta sam i ko sam, jer ja odredjujem dozu u kojoj ce neko stvoriti ovakvu ili onakvu sliku o meni ili izmisliti neku svoju bolesnu i isfrustriranu projekciju sopstvene ličnosti u odnosu na druge. Shvataš? To me ne dotice, jer ti znas sustinsku vrednost bica mog. Pisala sam sve za tebe na ovoj temi, zelim to da znaš. Jednstavno pisacu na papir sve, jednog dana ces procitati sve, ako se vretiš.. ovde više necu davati na uvid. Cekacu da se javiš i taj malelni sms- ić ako tvoja duša čezne za mnom, kao ja za tobom. Cekacu i nadacu se, da osecas i dalje negde, kao i ja. Ako i ne bude, ok, to je tvoje pravo. Sretna cu biti onda i na to malo sto sam te imala u ovom prostoru, sto se vecnost zove. Jer onoga dana, kada smo skoro zakasnili, tada sam shvatila, da si ti taj. I nikada ti nisam to rekla. Zelela sam sve to. Ovo sam ubacila samo, jer ces samo ti znati o cemu se tu radi i na sta sam mislila. Tvoja medena. :heart: :kiss:

Poslednja izmena:

Back