Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

Ponekad poželim da budem vazduh koji ćeš samo ti udisati. Želim da se istrošim u tebi. Ponekad poželim da sam voda koju ćeš samo ti piti. Da napajam tvoje telo, da prolazim kroz svaku tvoju poru, i kroz svaku tvoju ćeliju. Da otkrijem šta se u tebi zbiva, da znam svaku tvoju tajnu i svaku tvoju ranu. Ponekad poželim da budem vino, da ...prolazim tvojim venama, da ti dam snagu, da ti zalečim rane. Ponekad poželim da budem postelja, topla i meka, u koju ćeš se umoran smestiti i slatko snivati. Ponekad poželim da budem noć, tiha i mračna, pa da te svojom tamom sakrijem i zaštitim od svih tvojih nestašluka

Od jutra mi u mislima pitanje, gdje se moze svrstat nasa ljubav, u velike ili male? Ne znam, nema mjesta ni u velikim ni u malim ljubavima. Nasa ljubav je ljubav koja nema velicinu, koja odoljeva svim iskusenjima, koja nam daje snagu da dodemo do cilja.
Nasa ljubav se ne moze svrstati ni u velike ni u male, nasa ljubav je predivna i cista od prvoga dana. Uz ovakvu nasu ljubav mozemo sve, nema prepreka, nema granica a to ja i ti najbolje znamo. Svaki dan mi je pun ljubavi i ogromne srece.
Tvoja sam, samo tvoja i moj si zauvjek.

c166_p1185m.jpg

Back