Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

Bože....hoću li ja ikad odrasti ?!
Koliko još do noći,a ja se radujem vatrometu :).
Svaku noć naših susreta zapišem u kalendaru duše, vatrometom osećanja.......
Sve boje raketa-emocija,odjednom se podignu visoko i rasprsnu u bukete svetlucavih
iskri koje me prožimaju....zato i ne znam ništa lepše,nego kada negde u noći počne vatromet.
Narandžaste i zelene ,žute i crvene, plave i ...ljubičaste....
Ljubičanstvene *rakete* se podižu u mraku moje nutrine i onda kada su najlepše,
opišu kratak luk, rasprsnu se i odjednom je sve sjajno i svetlucavo,toplo i iskričavo......

I dok sve to duboko osećam ( i usput ubedjujem sebe kao da me se ne tiče),
osećam radost,ali istovremeno i strah,da će to već sledećeg trenutka prestati ....
Tvojim odlaskom,one se ugase i opet je sve samo noć....
Ali,....to valjda ide jedno s drugim...zar ne ?!

I danas isčekujem noć.Radujem se noći,jer ona mi donosi vatromete ......i Tebe
Ljubavi-rakete koje me podignu u let....kojem ne trebaju krila :)

Poslednja izmena:
Čini mi se da nema kraja,a početku se već ni početak ne pamti
ovom čekanju na onaj mali,ali sasvim jasan i siguran znak,da je došao
kraj onom što je uvek izgledalo da kraja nema - čekanju :)....i da počinje
ono,što mi se uvek činilo da ne može biti....I kada se desi,zbunjena i
preplašena kakva sam uvek bila (...da nešto ne pokvarim...),oklevam i
pipam oko sebe kao slepa,...tražim put i izlaz,bezglasno izgovaram
neispunjene želje.....

Doći će NEKO nevidljiv i nečujan,uzet će me pod ruku,a neću ni osetiti
i izvući će me iz sumračne *gužve*,u kojoj se od kako znam za sebe
neprestano gubim i tražim......
A možda će biti i da neće doći....i ništa se neće dogoditi...i sve je samo
jedan od onih stalnih,večnih snova koji se ne ostvaruju,a ne prestaju da prate ?!
A možda....možda si taj neko baš TI ....mora da jesi ...čim Volim te....:heart:

Poslednja izmena:
Svim mojim milimaidragima, tamo daleko, onima koji nisu mogli da dodju, a dusa im je ovde...
zp091230_2_1.jpg

:ukras6:
pees&love&hapyness.gif

Bicu srecan kad...
Biću srecan kad . . .

Ubedjujemo sami sebe da ce zivot biti bolji kad se vencamo, dobijemo bebu, a zatim drugu bebu. Onda smo isfrustrirani zato sto deca nisu dovoljno velika i bicemo zadovoljniji kada porastu. Nakon toga, isfrustrirani smo zato sto imamo posla sa pubertetlijama. Sigurno cemo biti srecniji kada izadju iz tog razdoblja. Govorimo sebi da ce nam zivot biti potpun kada se nas supruznik dozove pameti, kada kupimo lepsa kola, kada budemo u mogucnosti da odemo na lepo putovanje, ili kada odemo u penziju. Prava je istina da ne postoji bolji trenutak za srecu od ovog trenutka. Ako ne sada, kada?
Tvoj zivot ce uvek biti ispunjen teskocama.

*
Najbolje je da to priznaš sebi i da odlucis da svejedno budes srecan. Sreca je pravi put. Zato, cuvaj svaki trenutak koji imas, i cuvaj ga jos vise zato sto si ga podelio sa nekim posebnim, dovoljno posebnim da bi provodio vreme sa njim... i zapamti da vreme nikoga ne ceka.

*
Zato, prestani da cekas...
Da otplatis kola.
Da kupis novu kucu ili automobil.
Da ti deca odu od kuce.
Da se vratis na studije.
Da zavrsis studije.
Da izgubis 10 kg.
Da dobijes 10 kg.
Da se ozenis (udas).
Da se razvedes.
Da dobijes decu.
Da odes u penziju.
Da dodje leto.
Da dodje prolece.
Da dodje zima.
Da dodje jesen.
Da umres.

Nema boljeg trenutka za srecu od ovog.
Sreća je put, a ne cilj.

Zato
radi kao da ti ne treba novac,
voli kao da nikada nisi bio povredjen,
i igraj kao da te niko ne gleda.

(nepoznat autor)

:sneskoz:z:gs:z:gs:

Svim mojim prijateljima,
svima koji su to bili,
onima koji nisu,a možda će jednom biti......:)

Želim svim srcem

SREĆU- u meri u kojoj je podnošljiva,svakome onako kako njemu sreća izgleda.

ZDRAVLJE - pored vremena koje imamo ono je najvažnije što nam je dato.Čuvajte ga :)

LjUBAV - to je jedino što nas čini boljim ljudima.
Delite je nesebično,jer ona je nepresušan izvor ,u njemu se i sreća i zdravlje napajaju neprekidno.

OSMEH - jer ne košta ništa,a mnogo vredi.Jedina kriva linija koja sve može ispraviti.
Osmehujte se životu i onda kada se on ne osmehuje vama,sa osmehom zaplovite
u snove,sa osmehom dočekujte jutra.

SRETNA VAM NOVA 2010 - SVA DOBRA VAM DONELA !!

400_F_15931229_vN8U1oGzsCHQ50khxr9uX74pAhhNM2H7.jpg

Poslednja izmena:
Prelepo zvuči muzika Tvojih *glasova* koja se razliva jutrom
i ja poželim biti jesen...i jesam tada jesen.
Vrtim se kao list na vetru uz muziku koja poziva na razigranost,
uživam u ritmu i *kotrljam* se kao kesten,dok mi se ne zavrti u glavi...
I mirišem na mandarine koje dolaze iz zemlje mog porekla :)

Prelepo zvuči muzika Tvojih dolazaka i ja poželim biti jesen....
....i kadkad sam kao kiša....koja prati tvoje korake.....
i volim kapnuti *kap* ljubavi na tvoje lice,volim kada Te
učinim posebnim,volim jer si jedini koji mi mami *suze*....
....a ne znam da li pustiš slobodno da ti dažd prekrije lice ?!
Svejedno si mi drag.....
Prelepo zvuči Tvoja muzika uz koju volim biti *zlatna* jesen....
i uvek jesam.....odlaskom Tvojim u meni ostaje samo.....zima !

Poslednja izmena:
željena,devojko moja draga....

Opet se pozdravljamo,s istog razloga i ne u trenutku kada bismo mogle medjusobno razmeniti misli.
Zato ti pišem ovde,na ovom mestu,nadajući se da ćeš jednom ipak doći,bar zbog onih koji su bili iskreni
i onda kada iskrenost nije bila prijatna.
Želim da ti zahvalim na ovoj predivnoj temi koju si otvorila.....otvorila si mi put da iskažem bez bojazni ono
što možda nikad ne bih rekla......,a znam da bih :),jer imam neponovljiv talenat da baš uvek i baš o svemu
moram progovoriti.(znaš i sama)

Malena.....ljubav nije sreća....ljubav je emocija,.....jedna od onih zahtevnih
čak najzahtevnija ,ma u kom obliku se javila.
I nije jedna od onih koje traže svoje.....ne gordi se,ne zavidi,ne razdražuje i o zlu ne misli.
Sve pokriva,sve veruje,svemu se nada i sve dugo trpi.Ako zbog ljubavi stradaš onda to stradanje prihvati
i budi sretna.......jer malo njih zna da voli !!!
Ali,za ljubav je potrebna i snaga i hrabrost.
"Nemaš više snage,rekla si"......zar je u njoj nisi našla dovoljno ?!
Kako god,želim ti snagu koja ti je potrebna da se izboriš sa emocijom...da možeš voleti i onda ako tebe ne vole,
i onda ako to nije uzvraćeno onako kako bi ti htela.
Ljubav već nosiš u srcu....dodaj još samo OSMEH na lice i zaroni u život....nije život bonaca.....
jer čovek za vreme bonace ne razmišlja o neverinu.
Budi mi dobro....,ako ti zatrebam nekad,uvek sam tu za tebe !
Ljubi Rev :zag:

Draga moja Rev,ti znas koliko ja cenim tvoje misljenje...
Ti znas celu nasu pricu od samog pocetka,ti znas pricu cak i pre nego sto sam se ja pojavila u njoj...trazio ti je misljenje i pomoc,nije ga prihvatio,ni prvi ni drugi put...
Rev,sve sam od sebe dala da uspemo,upozoravala,molila,plakala,patila,dva puta odlazila i uvek se vracala,nadajuci se da ce se prizvati pameti...ali svaki put je bilo jos gore....svaki put me je molio da se vratim...a onda nastavljao,ali ne po starom...nastavljao je jos gore i jace da me povredjuje...a znao je da me povredjuje...Njegova obecanja su bila samo na papiru...rekao je da ce prevrnuti nebo i zemlju da obezbedi vise vremena za nas...a pri tom je sate i sate tog vremena poklonio njoj...Obecao je da ce njegov rodjendan proslaviti sa mnom...ja sam sedela sama i ceo dan posvetila temi za njegov rodjendan....pogodi s kim je on izasao???Za njen rodjendan su neposredno posle toga naravno izasli....mog rodjendana se nije ni setio.....Priznao mi je da jako cesto izlaze...ali kao slucajno nabasaju jedno na drugo....A onda su slucajno otisli 31.12.da proslave Novu godinu u hotel van grada....za vreme radnog vremena....
I po njemu je sve to normalno,jer zaboga ona je samo koleginica sa kojom se izuzetno dobro slaze,nebitno sto je voleo pune 3 godine...,a ja sam samo zaboga bezrazlozno ljubomorna...
Ja sam svesna da ga nikada necu preboleti,ali ako se on odlucio izmedju moje ovolike ljubavi,koju nikada nije i nikada nece imati ni od koga i tog nazovi prijateljstva koje je pritom lazno,izvestaceno i na kraju ce ga kostati mnogo vise nego sto moze i da sanja...neka mu je sretno to prijateljstvo...ja se povlacim iz te njihove sarade...i to visoko podignute glave i bez grize savesti...jer sve sam dala od sebe da uspemo...celu sebe...nista mi vise nije ostalo...ni delic duse...ni komadic srca mi nije ostao...sve mu to ostavljam...meni to vise nikada nece trebati....
Hvala ti puno Rev za sve...znam da si pokusala da pomognes...ali kad neko trazi pomoc...a ne prihvati je....sta reci???

Back