Draga moja Rev,ti znas koliko ja cenim tvoje misljenje...
Ti znas celu nasu pricu od samog pocetka,ti znas pricu cak i pre nego sto sam se ja pojavila u njoj...trazio ti je misljenje i pomoc,nije ga prihvatio,ni prvi ni drugi put...
Rev,sve sam od sebe dala da uspemo,upozoravala,molila,plakala,patila,dva puta odlazila i uvek se vracala,nadajuci se da ce se prizvati pameti...ali svaki put je bilo jos gore....svaki put me je molio da se vratim...a onda nastavljao,ali ne po starom...nastavljao je jos gore i jace da me povredjuje...a znao je da me povredjuje...Njegova obecanja su bila samo na papiru...rekao je da ce prevrnuti nebo i zemlju da obezbedi vise vremena za nas...a pri tom je sate i sate tog vremena poklonio njoj...Obecao je da ce njegov rodjendan proslaviti sa mnom...ja sam sedela sama i ceo dan posvetila temi za njegov rodjendan....pogodi s kim je on izasao???Za njen rodjendan su neposredno posle toga naravno izasli....mog rodjendana se nije ni setio.....Priznao mi je da jako cesto izlaze...ali kao slucajno nabasaju jedno na drugo....A onda su slucajno otisli 31.12.da proslave Novu godinu u hotel van grada....za vreme radnog vremena....
I po njemu je sve to normalno,jer zaboga ona je samo koleginica sa kojom se izuzetno dobro slaze,nebitno sto je voleo pune 3 godine...,a ja sam samo zaboga bezrazlozno ljubomorna...
Ja sam svesna da ga nikada necu preboleti,ali ako se on odlucio izmedju moje ovolike ljubavi,koju nikada nije i nikada nece imati ni od koga i tog nazovi prijateljstva koje je pritom lazno,izvestaceno i na kraju ce ga kostati mnogo vise nego sto moze i da sanja...neka mu je sretno to prijateljstvo...ja se povlacim iz te njihove sarade...i to visoko podignute glave i bez grize savesti...jer sve sam dala od sebe da uspemo...celu sebe...nista mi vise nije ostalo...ni delic duse...ni komadic srca mi nije ostao...sve mu to ostavljam...meni to vise nikada nece trebati....
Hvala ti puno Rev za sve...znam da si pokusala da pomognes...ali kad neko trazi pomoc...a ne prihvati je....sta reci???