Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

280278776780531781_0IpxvrpS_f.jpg

nikad se nismo sreli nas dvoje,
mada se trazimo podjednako
zbog srece njene
i srece moje..."

Stvari koje su prošle

Stvari koje su prošle, gde su one?
Skriveno od nas u daljini sive.
Sve što je bilo dobro, lepo, milo -
Stvari koje su prošle da l još žive?

Da li nam prošlost daje znake života
kad iz davnine draga slika njena
Sine kadikad u dubokoj noći
U snu, - u tragu naših uspomena?

Možda u svetu negde, nepoznata,
Izvan života ima oblast neka,
Krug, u kome traje ono što je bilo
S prošlošću našom koja nas čeka?...

Stvari koje su prošle, gde su one?
Ako su žive, ako ih još ima,
Videćemo ih kad prođemo i mi,
Kada budemo jednom došli k njima.

Mileta Jakšić

Cutanjem ti zelim reci sve nedoreceno, jer moja osecanja toliko su uzavrela da me nekada dovode do ludila.
A onda sam shvatila da mi je vreme najveci neprijatelj. Vreme koje ne provedem sa tobom. Posla bi veceras negde s tobom, nije mi bitno mesto ni vreme...negde gde bi bio samo moj. Naslonila glavu na tvoje rame i cutala.
Moje ruke zele da te grle, moje usne zele da te ljube i moja krv putuje prema tebi.
Kako bi bilo lepo docekati bar jednu zoru u odsjaju tvojih ociju jer u tvom osmehu nalazim snagu i hrabrost za novo sutra.
Bilo bi divno imati te sada kraj sebe, imati te celoga zivota.
Mozda sam malo sebicna ali bilo bi divno...

Autor nepoznat!!!
qcedocxsba.jpg

Da li sam ti ikada rekla da onog trenutka kada sam te upoznala osetila sam blagi drhtaj?
Teskobu...nemir koja me je sve vreme pritiskala, mislila sam da ce vremenom prestati ali nije, pojavi se ponekada onako sasvim neobjasnjivo.
Sada sebe pronalazim...
Znas ljubavi da cu te uvek cekati...cekati ispod mostova vecnosti.
Jer jedino tu te ne mogu izgubiti. Ponekada pozelim da vrisnem, da svima pokazem i kazem koliko te volim. Ali se bojim da ne budem povredjena od tebe i od svih drugih koji nikada nece moci da me razumeju.To sto ja nosim u sebi to je snaga ljubavi.
Mogla bi danima da sedim pored tebe, da cutim i da te samo slusam. Mislim da ce ova ljubav trajati bar onoliko koliko traje moj tuzni zivot.
Jer svako slovo je kao spomenik i zauvek ce ostati, kao zabelezeni trenuci da sam te volela i pripadala celom dusom.
Da li si ti plod moje ljubavi, moj san...masta...zelja ili strast?
Zaista na to pitanje nemam odgovor.
n.n.

Ovako...vidim da se nismo dobro razumeli, na samom početku. Pošto vidim da "upadam" opet u oči, naprosto samo zbog onoga šta pišem, onda ću lepo da ponovim, mada ponekad mislim, da poneki ljudi ne razumeju ono...kulturu, pa možda bih trebala nekulturom, m? :) Elem, vidiš, damo što mi ostavljaš reputacije u kojima mi lepo opleteš po postovima, mene savršeno ne zanima, šta tebi smeta ili te smara, ili šta god. Savršeno me ne zanima. Kome smeta neka ne gleda. Veoma dobar recepAt. Ja sam ga dobila davno....Zdušno ga prosledjujem. Uostalo, nisma videla da maltetirate ljude koji su puuuuuuuuuuuuno, puuuuuuuuno hepi tu, pa ne?Ako svi mogu da pišu šta hoće, zašto i ja ne mogu? Što vas tako sve, dobru većinu je*eno iritira moja tuga i nesreća? Pišite svi o čemu aman hoćete, i mene tako pustite. Šta Vam ja onda smetam tako prokleto i je*eno tužna? Ostavite me na miru više. ♥

• Podržavam
Reactions: Nao

Back