Poruka vasoj ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veceras, dok u tvojoj majici pisem ove redove, osecam kako me miris tvog parfema na njoj grli.

Nedostajes mi.

Sanjala sam te nocas. I juce. I sutra. Kako sutra? Ma, znam unapred. Nema noci da mi ne dodjes u snove.

Dodji mi, uzmi me, ponovi one stare stvari novim putem. Znas kako volim da me pribijes silno uza zid...

Pokidaj mi lance, kao da ima veze, pusti perle da se rasuju po podu i na njega me polozi.

Nije mi bitno gde, ni kad, bitno je da je sa tobom. Samo sa tobom. Tako te volim...

Trebas mi. Falis svakoj mojoj trepavici, svakoj vlasi moje kose, svakom mom nervnom zavrsetku osetljivom na tebe...

Vodi ljubav sa mnom, nezno i polako, kao uvertiru u seks iz strasti.

Iskljuci muziku i zgrabi me u tisini, pa me sviraj, kao violinu ili klavir, ti odaberi...

Nije mi vazno jesu li dirke ili zice to sto moje telo cuje dok me ljubis, dok me dodirujes preko gacica i dok me zadirkujes da te molim...

Izludjujes me mazeci rubove mog vesa, samo ponekad na trenutak zavuces ruku ispod... Samo ponekad spustis prste nize... Jace... Dublje...

Molim te, smakni mi gacice u stranu i udji u mene...

Izgaram da te osetim... Ne mogu da izdrzim...

Hajde, ljubavi, reci mi sto me mucis?

Zeljna sam te i ceznem da te osetim tamo gde u mojoj glavi palis fitilj za vatrometne rakete...

Vezi mi ruke iznad glave da oslobodis devojcicu iz mene...

Voli me telom kao devojku koja je s tobom dotakla zvezde, a ne kao onu devojcicu u meni koja se stidljivo zaljubila u tebe...

Do zvezda se pognute glave ne stize...

Promenio si me i podigao mi pogled ka nebu gde se mesaju sve boje duge dok me nemas, a posedujes...

I ne odgovoraj, molim te, ne odgovaraj na ovo pitanje:

Znas da je ovo samo san, zar ne?

Samo me ljubi i ne budi blesav... Nisu to suze...

Sta ti je...

:eek: ili si pesnikinja ili si prepisivačica...

Nec'u Parni Valjak, Azru niti Zabranjeno Pushenje!
Nec'u plavushu, crnku niti u marami oshishanu drolju.
Oc'u gde predjashni ti svet sve pretvori u rushenje!
Oc'u moju odbachenu od drushtva kao bolju.

Zashto, oc'u nec'u?
Pa palim svec'u!

bud@

344891204.jpg

Ne znam gde da ostavim za sobom ova osecanja a de me ne prate u stopu kao senka.

Kako da jedno vece legnem da spavam, a da kroz mrak ne sevne slika kako smo se strasno mazili i ljubili.

Kako da jednom udjem pod tus, a da nas ne vidim kako se smejemo, sapunjamo tela i kosu jedno drugom, pa se grlimo i opet se ljubimo...

Stalno si prisutan u svemu sto sad radim sama, kao kad smo nekad to radili zajedno...

Ja vise ne znam kako da budem srecna bez tebe, onakvog kakav si sa mnom onda bio...

Povukla sam se i sakrila od svih, samo da se od tebe izlecim...

A svaki dan sam sve gore...

Lose je, znas li? Mnogo je lose... :(

.....volim te.....

...kad sam te prvi put video....
...bojao sam se upoznati te....
...kad sam te upoznao.....
...bojao sam se poljubiti te...
...kad sam te poljubio....
...bojao sam se zavoleti te...
...a sad kad te volim....
...najviše se bojim izgubiti te.....
...u stvari ne bojim se ..
...jer te necu izgubiti...

:heart::heart:

379462_258925237486664_149766401735882_692235_3054  66067_n_large.jpg

:kiss::kiss:

Oboje znamo da ces je prevariti sa mnom, a znamo i da necemo da se kajemo zbog tog.

Kakvi smo mi to ljudi, ne znam, ali i ti sam znas da si moj, bolje nego sto i ja sama znam to.

Ona ne zna da mi pises poruku lezeci pored nje u krevetu.

Ona ne zna da drzis moje stvari, moju kupku, moj parfem (poslednje kapi omiljenog), moj ves, moj bodi, moje mirisljave svece u ormaru...

Ona ne zna da su na metar od nje dok sedi u tvojoj sobi moja pisma tebi, zapecacena poljucem. Moje razglednice, moje slike...

Ona ne zna za koga je prvo bio prsten koji ces mozda dati njoj.

Ali ona zna da je nikad nisi pogledao onako kako bi zelela, jer je na meni ostalo najlepse od tvog prelepog pogleda.

A ja znam da pazis dok je ljubis, da je ne nazoves nadimkom koji si meni dao.

Nasa ljubav nije samo nama nanela zlo, lepi moj...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back