Poruka vasoj ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PORUKA

Vrata koja je neko otvorio
Vrata koja je neko zatvorio
Stolica na koju je neko seo
Macka koju je neko pomilovao
Voce koje je neko zagrizao
Pismo koje je neko procitao
Stolica koju je neko oborio
Vrata koja je neko otvorio
Put po kome jos neko trci
Suma kojom neko prolazi
Reka u koju neko skace
Bolnica u kojoj neko umire.

Mojne smaras,sazrij vec jednom,zar kroz ovo godina sto smo skupa nista nisi naucila. Cemu to,mojne me zebavas uozbilji se,vjeruj mi vise,zaboravi ljubomoru,ona me smara,toliko da bi otkvacio vise s vezom,ne, ne varam te ali to kao da ne dopire do tebe,sva moja ljubav,vjernost,iskrenost kao da nista ne znaci,ljubomora gusi,cak kad i neces da kazes da ti nesto smeta osjeti se,grozno je,nabijas mi osjecaj krivnje,znas da sam lud za tobom,ali eto...nemoj da me smaras. :)

evo ti :(

41291682-177x150-0-0.jpg

Poruka koju sam teška srca izbrisala na Slikama forumaša i forumašica...ali mi žao da "nestane" zauvek....pa je prenosim ovde....
Autor je Happyness....nadam se da se ne ljuti što sam joj preselila post....

ybt zove me jutros u pola 4 ujutru i kazze kako me voli, kako sam lepa, zgodna, pametna,ok preteruje.. da sam najbolja stvar koja mu se desila u zzivotu..jedno 15 min tako..mislim probudio me, ali toliko sam drhtala dok sam ga slushala..ybt jedno 30 puta je rekao da me voli i da njegovi prijatelji isto misle da sam strava i ja ono ostala bez texta..pogubila sam se ..znachiii obozzavam ga majke mi mile.. uffff

Plašim se,strah me je,da necu moci ove tuzne reci sa usana sprati,
Da misli svoje necu ni cuti ni znati,i taj cas kad dodje da cu odustati.
Plasim se,strah me je,da ruke tvoje zaboravicu tako,da osmeh tvoj ostavicu lako,
I taj cas kad dodje da otici cu kradom...
I plasim se,i strah me je,jer ti si onaj koga volim,
Ti si svetlost na mom putu,bez tebe sam sama u svakom trenutku,
Taj cas kada dodje zapitacu se i posustacu...

39156410.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back