- Poruka
- 46.570
inace ne jedes sunce?![]()
malo ti je zastrasujuc avatar

volis da plasis ljude ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inace ne jedes sunce?![]()

Moj avatar nosi jasnu i nedvosmislenu poruku.

BU!malo ti je zastrasujuc avatar
volis da plasis ljude ?

BU!
zastrasujuc? kako za koga. meni npr. budi neka druga osecanja a ne klasicni strah, strah takve vrste volim da osetim. osecanje koje izaziva pogled na ovaj avatar, i gigera uopste, je mnogo kompleksnije od straha.
psiholog si pa se nadam da kontas o cemu govorim![]()

BU!
zastrasujuc? kako za koga. meni npr. budi neka druga osecanja a ne klasicni strah, strah takve vrste volim da osetim. osecanje koje izaziva pogled na ovaj avatar, i gigera uopste, je mnogo kompleksnije od straha.
psiholog si pa se nadam da kontas o cemu govorim![]()

Muski avatari uglavnom asociraju neku moc i snagu a zenski neko emotivno sranje.. Uglavnom pokazuju na sta se ko lozi.
Muski avatari uglavnom asociraju neku moc i snagu a zenski neko emotivno sranje.. Uglavnom pokazuju na sta se ko lozi.

Da li su avatari prenosioci energije ?
Govore li nešto o vlasniku ?
ŠTA MISLITE ......!?

znam da je kompleksnije, zanimalo me sta si htela njime![]()
ova osoba voli da guta muskarce... ako je stvarno zena....kanibalistkinja kako god okrenuo![]()

nista nisam htela, jednostavno ostavio je utisak na mene. a sta si ti htela sa tvojim avatarom?
komplikovano jeto samo ja znamkomplikovano je

tebe bih prozdrala u jednom zalogaju![]()
intimno?
iako je dovoljno znati da si zaista nesto htela sa tim avatarom, pa da se nasluti i sta![]()