PORUKA KOJU NOSE AVATARI.........!?

Da li su avatari prenosioci energije ?
Govore li nešto o vlasniku ?
ŠTA MISLITE ......!?

Ovo je jako interesantna tema :).
Nije slučajno što nosimo avatar baš taj koji nosimo.
Po nekom nahođenju..impulsu.. mi smo ga odabrali, da bude naša maska u ovom virtuelnom svetu; naš predstavnik.
Po avataru možemo da vidimo i impuls koji želimo i drugima da pošaljemo, i u kakvom svetlu da se prikažemo..

Pa da, ima i to smisla, samo ja se stvarno trudim da nekritički generalno pristupam ljudima, pogotovu u ovakvim okruženjima gde se ne poznajemo.
Mada, svako (trebalo bi) je stavio neki ava koji mu nešto znači, ili mu je to zanimljivo, ili se identifikuje sa time, ili je neka umetnost koju voli itd... tako da bi trebalo i da govori nešto o korisniku.
:)

Da li su avatari prenosioci energije ?
Govore li nešto o vlasniku ?
ŠTA MISLITE ......!?

Pokazatelj nečega o samom vlasniku. Mada, nekada je to više i odraz onoga što bi on voleo da bude nego što zaista jeste. U mom slučaju on govori samo o interesovanjima koja imam. Eventualno otkriva nešto i o kompleksnosti moje ličnosti.

E sad da znam koje su jednačine u pitanju pa da kažem nešto kao - aha! ličnost ti je blabla :P
Krivo mi što ne znam račun iako me i Math i Physics mnogo fasciniraju. :)
Ja zato furam onog Šrajka, čekam da umetne jedno Drvo bola posred Srbijice i stvarno reši probleme :mrgreen:
(a može možda da se nasluti i to da volim zaebanciju tj šalu)

Pa ne znam sad, meni nije obična ali izgleda da ni tebi nije obična čim ima tu dubinu uviđanja :)
Jednog dana ću da naučim tu matematiku i na papiru da radim, mada mi je, generalno, razumljiva i pojmljiva stvar i + ekstremno interesantna.
No, otišo sam na drugu naučnu stranu ako mogu tako reći :)

Back