mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.403
Mora kod limara da ispravi krak šasije ako je popio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па нека се распита и за једно и друго па да одлучи.A koj ce kuurac kod limara kad ce duplo vise da mu uzme za ispravljanje i farbanje od polovnih u boji
Za farbanje nema sta da se raspituje i kupovinu kineskih delova to ni u ludilu ne radi,delove i sam zna sta treba da kupi pa onda kod limaraПа нека се распита и за једно и друго па да одлучи.
Da zastiti motor i menjac od vremenskih neprilika,bice soli zimus da ne nagrize i srafoveDrugari jedno prosto i glupo pitanje : za sta konkretno sluzi shus pleh ?
Odvalio mi se skoro tj propao i skinuo sam ga, bacio i sad vozim bez njega [Pasat b5.5].
Jel obavezan, nije mi bucniji auto pa jel steti nesto motoru i sl.
Nije skup ali ne nameravam da ga kupim i stavljam ako ne mora.
Savet, hvala
Slus pleh velika glupost, kad imas neko curenje ne mozes uopse ni da vidis gde i sta dok se ne skine.Drugari jedno prosto i glupo pitanje : za sta konkretno sluzi shus pleh ?
Odvalio mi se skoro tj propao i skinuo sam ga, bacio i sad vozim bez njega [Pasat b5.5].
Savet, hvala
Motor mi je ceo suv ko barutSlus pleh velika glupost, kad imas neko curenje ne mozes uopse ni da vidis gde i sta dok se ne skine.
Nema veze ima tu razne tecnosti ne samo od ulja i motora.Motor mi je ceo suv ko barut
Sto si ti onda na forumu kad su ovde odgovori koji ne vrede nista?Добићеш много различитих одговора који не вреде ништа
Niko nikoga ovde ne zbunjuje nego se lepo predlaze sta da uradi a njegovo je da odluci sta ce da uradi.А овде на Форуму само те збуњују са предлозима који не вреде много
Гаража.Da zastiti motor i menjac od vremenskih neprilika,bice soli zimus da ne nagrize i srafove
Да га убаци док га не среди.Sta garaza,da ga ne vozi zimi
na zimu stavis, kad dodje ljeto skines...ulje ako procuri ima lampica..Drugari jedno prosto i glupo pitanje : za sta konkretno sluzi shus pleh ?
Savet, hvala