Porpavka auta nakod udesa

stojeovo

Početnik
Poruka
26
Pozdrav, napravio sam stetu na autu malo vecu rekli bi se, pa me zanimaju misljenja nekih ko se bar malo razume u auta jer ja se bas ne razumem. Da li vredi popravljati, i kolki trosak da icekujem orptilike. Motro nije ostecen, auto pali samo karoserija je unistena.

Prilozi

• B9B4CEFF-5279-401F-9322-C76536354ABD.png
    B9B4CEFF-5279-401F-9322-C76536354ABD.png
    705,9 KB · Pregleda: 12
Pozdrav, napravio sam stetu na autu malo vecu rekli bi se, pa me zanimaju misljenja nekih ko se bar malo razume u auta jer ja se bas ne razumem. Da li vredi popravljati, i kolki trosak da icekujem orptilike. Motro nije ostecen, auto pali samo karoserija je unistena.
Џабе то питаш овде на Форуму. Добићеш много различитих одговора који не вреде ништа јер су на невиђено што се аута тиче. То исто питање постави ауто-лимару који најпре треба да види ауто у ком је стању.

Poslednja izmena:
Koliko je star, koji model, dal je pomeren? Ako nije tj ako su krakovi šasije netaknuti onda je većina kozmetika. Ako su samo napred počupani točkovi onda...

Imaš i strance/engleze pa prepakuješ samo i to ljudi rade.

Opet sve zavisi koliko drugi takav košta pa prekalkulišeš. Ako si dobio pare od osiguranja ovo na otpad kupiš drugi.

Niko ne pita jel su air beg-vi iskocili a to je takodje stavka.
Prednjica kompletna a dobro je sto ih ima dosta po otpadima pa mozes mozda cak i boju da ubodes.
Prsa iliti vezni lim,farovi,hladnjaci,branik sa resetkama,hauba,verovatno i nesto oko trapa.
Ako nadjes u boji izaci ce jeftinije ato je oko 1500€ a ako budes morao da farbas jos nekih 400-450€.
ne znam sad jer se ne secam da li mora da se menja kokpit tabla zbog ispucalih begova ali ako moras to je jos sa begovima nekih 500-600€ i da se resetuje centrala nekih 20€.
To je ovako na sliku a uzivo se jos tu uvek nesto nakalemi.

Niko ne pita jel su air beg-vi iskocili a to je takodje stavka.
Prednjica kompletna a dobro je sto ih ima dosta po otpadima pa mozes mozda cak i boju da ubodes.
Prsa iliti vezni lim,farovi,hladnjaci,branik sa resetkama,hauba,verovatno i nesto oko trapa.
Ako nadjes u boji izaci ce jeftinije ato je oko 1500€ a ako budes morao da farbas jos nekih 400-450€.
ne znam sad jer se ne secam da li mora da se menja kokpit tabla zbog ispucalih begova ali ako moras to je jos sa begovima nekih 500-600€ i da se resetuje centrala nekih 20€.
To je ovako na sliku a uzivo se jos tu uvek nesto nakalemi.
Nisu iskocili begovi, nije bio jak udarac kao sto izgleda ja drugom autu nisam napravio stetu ni 150eura, nego verovatno plastika slaba na ovom mom sranju.

Џабе то питаш овде на Форуму. Добићеш много различитих одговора који не вреде ништа јер су на невиђено што се аута тиче. То исто питање постави ауто-лимару који најпре треба да види ауто у ком је стању.
Лепо сам ти написао: Много али различитих одговора. Зато са питањем - правац ауто-лимар.

Prvo se limarija tj osnova ispravi pa se kači trap da se dovede u vozno stanje pa juriš hladnjake i limariju kozmetiku tu ujuriš boju. Ugl ništa se ne isplati ako nemaš dobrog i jeftinog majstora tj prijatelja ili poznanika. Star je to auto 2000-3000 evra ceo ispravan.

Back