PORODICNE TRAGEDIJE - STA JE HUMANO???

meni,jako smrdi sve to na jedan odličan politički marketing!
(ja sam potpuno neobaveštena,politički,te mi ne zamerite)
ali ta stranka...je dobila mnogo glasača ovim potezom.
odličan marketing.

zanima me samo,taj čovek koji nudi kuću...
da li će oni prihvatiti,jer verovatno je vikendica van grada :P

Hellen:
Queen_:
Narodna kanclearija će ih preseliti u iznajljeni stan početkom septembra i davati pomoć u iznosu od 150 evra mesečno, plus lečenje za devojčicu.
Današnje Novosti

Он је сезонац, а живе у граду! :roll: А села по јужном Банату су празна! Куће се урушавају саме од себе, а већина становништва су старци! Верујем да би тамо могли добити кућу само да је одржавају и да помажу у неком старачком домаћинству...Ех, ал ко би још хтео да ради... :?

tačno!

ma da se ispovracas! sta je sa svim onim ljudima koji imaju malu ili veliku decu, nemaju takodje posao u struci ali rade po tri posla honorarno da prehrane porodicu, tiskaju se kao podstanari ili trpe neke pijane i lude srodnike jer nece da im deca zive u katakombama i imaju tuberkulozu?! valjda svi oni treba da se presele u katakombe i puste decu da u istima trunu dok oni sede i bulje u mrak, jer zaboga - nema posla, i nemaju gde! A onda ce da dodju politicari ko princ na belom konju, pa ce jos da ih nagrade za to sto su primer ocajnog roditeljstva i sto su ugrozili zivot svog deteta, i da im pronadju stan, plate kiriju, daju dzeparac, i jos deciji dodatak i socijalnu pomoc!?

ama ljudi boziji?!?!

Molim vas, nemojte biti tako ostri. Za pocetak, mi ne mozemo znati sta bismo uradili jer nikada nismo bili, i nadam se da necemo, u slicnoj situaciji. Licno ne vidim nista lose sto je politicar pomogao porodicu, pa makar to bilo zarad njegove popularnosti. Pomogao je.

A u ovoj i vecini drugih drzava ce pasti mnogo kise dok pravda za sve bude otkrivena. Ovaj slucaj je stvarno drastican, osim sto joj ne bih dala soc pomoc nego posao koji moze da radi i da uz to podize dijete, koje zahtjeva mnogo vise od ostale, zdrave djece koja bi se snasla i u vrticu.

Queen, hvala ti, e bas si me obradovala ovim novostima ( sto te nije mrzelo da prepises clanak u celosti )...
Raduje me sto je mala Ivana zbrinuta, konacno.
I kao sto Nevena rece, jeste to politicki lobi iskoristio svoju sansu za dobar marketing, ali ono sto je bitnije u celoj prici je upravo POMOC koju je Ivana zasluzeno dobila. Ne govorim o njenim roditeljima, vec iskljucivo o devojcici!!! Ona sebi sama ne moze pomoci, a ako je to ucinila neka politicka stranka zbog marketinga ( ili humanosti!? ), neka je, svaka im cast!!!
Na kraju krajeva, pa i ta majka je doprinela tome, jer se na svoj nacin izborila za krov nad glavom svom detetu. Verovatno bi smo i mi majke, u takvoj situaciji, nasli slican put do egzistencije i zdravlja svog deteta. Ne znamo, i ne daj Boze da saznamo, da li bismo...

U svakom slucaju, jedan je problem - manje.
Idemo dalje...

sirenica:
Queen, hvala ti, e bas si me obradovala ovim novostima ( sto te nije mrzelo da prepises clanak u celosti )...
I kao sto Nevena rece, jeste to politicki lobi iskoristio svoju sansu za dobar marketing, ali ono sto je bitnije u celoj prici je upravo POMOC koju je Ivana zasluzeno dobila. Ne govorim o njenim roditeljima, vec iskljucivo o devojcici!!! Ona sebi sama ne moze pomoci, a ako je to ucinila neka politicka stranka zbog marketinga ( ili humanosti!? ), neka je, svaka im cast!!!
Na kraju krajeva, pa i ta majka je doprinela tome, jer se na svoj nacin izborila za krov nad glavom svom detetu. Verovatno bi smo i mi majke, u takvoj situaciji, nasli slican put do egzistencije i zdravlja svog deteta. Ne znamo, i ne daj Boze da saznamo, da li bismo...

Idemo dalje...

Ahahahah, nema na čemu!!!
Inače, ko još PREPISUJE članke iz novina :lol:

Queen_:
sirenica:

Idemo dalje...

Ahahahah, nema na čemu!!!
Inače, ko još PREPISUJE članke iz novina :lol:

...verovatno onaj ko me ispravio kada sam napisala "prekucava"... ( prosto sam sada zbunjena, sta je pravilno receno!? ) :shock:
:lol:

Pravilno je i jedno i drugo. S obzirom da je u slucaju kompjutera sredstvo "pisanja" tastatura, moze se i tako reci ( prepisati ), a moze i PREKUCATI, jer se po njoj - kuca. 8)
Ali, tema nije pravopis....
Cuo sam i ja za ovaj slucaj. Ali, vidim, sve se dobro zavrsilo po devojcicu. Nadam se samo da ce roditelji umeti to da cene, pa i da sacuvaju... :evil:

Back