- Poruka
- 1.343
Кроација.
Причаш глупости... вероватно за нешто више од тога и немаш довољно капацитета. Пребацујеш неку ситнодушност и лакомост на новац таквим величинама као што су Андрић, Панчић и браћа Војновићи?
stara kineska kaze...svak je potkupljiv.stvar je samo u cijeni.
Јесте, Кроација, они су били моралне нуле, а ти си морална величина и нема тих пара које би тебе купиле да се изјасниш као део истог народа који се данас зове исто онако како је Константин Порфирогенит називао становнике Захумља и Травуније, односно данашње Херцеговине, која своје име носи по титули херцега од св. Саве.
uvik ista prica.volite spominjat konstantina kad vam ide u prilog.ljukavo,serbljane.ali kad isti spominje bugarskog cara
simeona koji ratuje protiv srbije(raske)i srpskog zupana zaharija.
pa srbiju(rasku) pobjedjuje i pobije SVE srbe,dok zaharije sa nekoliko svojih vojnika bjezi u Hrvatsku(preko drine) di ga kralj tomislav spasava i potom isti bugare protjeruje i pobjedjuje.
taj dio non-stop preskacete,a bogi..ZASTO???
Хрватска је починила геноцид над својим грађанима српске народности, и против тих истих држављана водила грађански рат два пута у 20. веку, са катастрофалним последицама.
laz,i jedno i drugo,jasenovac je do te mjere napuhan.da je to vec postala sprdacina,i nitko ozbiljan ga vishe ne shvaca niti uzima za ozbiljno.tvrdim,a za to mi i poviesne cinjenice daju za pravo,da je bleiburg daleko vece stradaliste bilo, nego sto je to jasenovac i priblizno.drugo,rat 90tih je poceo agresijom srbije.
nemoram da trazim nikakve dokaze,cinjenica da u haskom kazamatu
preko 80% optuzenih cine srbi,je dovoljan dokaz.
no,to nece bito dovoljno.srbija ce morati da plati
odstetu(reparaciju)Hrvatskoj,kao i nacisticka njemacka poslije '45 jednoj poljskoj,yugoslviji,izraelu......
Хрватски националисти су екстремно антисрпски усмерени у новијој историји, и, нажалост, Срби и Хрвати се ту појављују као два оштро подељена света. Ако неко јасно себе одреди као Србина, он не може бити Хрват, и обрнуто. А Тесла нити је хрватског порекла, нити је хрватски великан... ни по чему. То што га можда неки Хрвати воле и цене, не мења ту ништа... могу волети и Анштајна или Хокинга.
opet okreces stvari naopcke,ne svojatamo mi Hrvati niti jednog jedinog srbina,ali zato su pune knjige i spiskovi poznatih "srba",tj.etnickih Hrvata.kao sto su braca vojnovic,andric,pancic,boskovic..........
Ни Џони Вајсмилер није "српска" величина, иако је рођен у Србији... јер је славу стекао у иностранству, Србију никад није помињао, а његови земљаци (Немци) из Србије протерани 1945. Само, данас многи Срби жале за тим протеривањем, у којем није активно учествовао ниједан српски народни покрет, већ је спровођен директивом југословенских власти...
jasta,a raznorazni ljoticevci i nedicevci i ravnogorci su bile cvecke.
daj bogi,to mos nekom zagrebackom brucosu prodavat,ne jednom
isprobanom i oprobanom "ustashi" kao sto sam ja.

а док са друге стране многи у Хрватској и даље ликују и терају спрдњу са оним сељацима и убогим бабама што су бежали главом без обзира од "домобранитеља" који су им бензином поливали куће и палили их... и збијају неке трактор-пошалице, на које ниси ни ти имун.
dali mi pricamo sad o onim "jadnicima" koji su pola Hrvatske preorali
ili su to neki drugi srbi i jadne "babe"????
da li su to iste te "babe" i "dedovi" koji su '91 protjerali pola milijuna
Hrvata sa svojih ognjista..ili su to samo onda "babe" i "dedovi" kad se radi o bjezaniji '95, jer su bjezali zbog lose savjesti prema svojim Hrvatskim komsijama.bojali se osvte svojih dojucerasnjih susjeda.
bogi,jesu li to te srpske "babe" i dedovi"???
Тако да, Кроација, заjеби... оног момента кад кренеш да пропагираш како су Срби и Хрвати један народ једног језика, браћа и род рођени (како су сматрали и Тесла, и Андрић, и Панчић и браћа Војновићи), онда изволи па се кити тим српским величинама...
eto ti karaktera,da imas/imate ista karaktera nebi svojatali te etnicke Hrvate koji su se igrom slucaja nasli kao politicki "srbi"
svoga vremena.ja nebi nikad svojatao nekog srbina iz srbije.
a da budem iskren,da li postoji neki srbin iz srbije sa nekim
svijetskim renomeom??a da nije Hrvat ili "srbin" rodjen u Hrvatskoj.
који си ти измислио и кренуо да га пласираш по форумима, па га чак и овде већ 10-ти пут понављаш, иако си ухваћен у лажи јер не постоје "Теслини дневници", нити је Тесла икада у животу овако нешто изговорио, а камоли записао,
naravno da negiras teslinu izjavu di prica o svome Hrvatskom porjeklu.ti i takvi negirate sve dokaze(evlija celebija) koji neidu na
vashu velikoserbljanski mantru...servi,svi i svuda.
no,to ne smanjuje i negira cinjenicu da je to tesla i izjavio.
бановао бих те доживотно, а сваку твоју наредну "инкарнацију" на форуму (Макс (Лубурић), ЗДС (За дом спремни), Анте (Павелић) итд.) толико брисао, скрнавио и ментално малтретирао да ти се обије о главу то твоје троловање, и да попи3диш и оканеш се ем српских форума, ем и они да се ослободе тебе, јер са досадним троловима се не може другачије. Сваку тему упропасте.
znam ja da bi ti i takvi volili mene banovat.jer sam vam ja tako nesto kao "losa savjest".koja vam izbija strucno i argumentativno sve vashe mantre i lazi o servima,svima i svuda.kojima ste kljukani zadnjih 150godina i kusur od onog srbina sa turskim prezimenom,KARAdzica do ovog manitog ex-Hrvata,seselja,.
А ону понуду одозгоре смањујем на 1 динар. Jебига, не дам више.
a sto se tice kupovanja imam interesantan faktograf.
ovako ste kupovali nove "srbe".