Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 42.925
јужна хемисфера је део испод екватора.Па доњи је ваљда јужна, подсети ме ако грешим... немам никакве карте географске докле им се дијацеза простирала у 4том веку...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јужна хемисфера је део испод екватора.Па доњи је ваљда јужна, подсети ме ако грешим... немам никакве карте географске докле им се дијацеза простирала у 4том веку...?
Брате, лажеш... не знам које ти то синодике користиш, можда неке монофизитске или римске, немамо ми о чему да рапсрављамо...нема никакве четврте тачке. нема тачака уопште. одлука Никејског сабора о празновању Пасхе није донета у облику канона. прочитај Константинову посланицу, лепо ти кажем.
Горњи Египат је ваљда северна, а Доњи јужна... зар не?јужна хемисфера је део испод екватора.
Дај не глупирај сејужна хемисфера је део испод екватора.
није брате, него ти не познајеш каноне. јер да их познајеш, не би се одметнуо од Цркве.Брате, лажеш... не знам које ти то синодике користиш, можда неке монофизитске или римске, немамо ми о чему да рапсрављамо...
Ти нит си Александринац па да имаш овлаштење да се бавиш овом темом, нит су анатеме и канони нејасни...
ја се глупирам, али никад са својом вером и Црквом.Дај не глупирај се
не. отвори атлас.Горњи Египат је ваљда северна, а Доњи јужна... зар не?
Не сеца ли их екватор на пола?
Брате, оћеш себи на вечну муку да мењаш календарско предање, ја немам више шта да ти кажем...није брате, него ти не познајеш каноне. јер да их познајеш, не би се одметнуо од Цркве.
Не манатрај, ти бре ко да се сам себи доказујеш да си у цркви, а управо ће те сами своје правило да мењате и и даље ће те да ттврдите да сте исти остали...ја се глупирам, али никад са својом вером и Црквом.
Мрзи ме да гуглам, то сам пре радио...не. отвори атлас.
иначе, Доњи Египат је област делте Нила (север), а Горњи Египат је јужно од Доњег.
нема, брате. то су вас слагали у тој вашој секти.Мрзи ме да гуглам, то сам пре радио...
Имаш анатеме на промену календара, па га мењај слободно ако си луд...
Пише бре све у књигама...немаш брате. то су вас слагали у тој вашој секти.