poremećaj ličnosti

• Začetnik teme Začetnik teme Plav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shaddow:
Ja i dalje tvrdim da je suština u inteligenciji, kreativnosti, maštovitosti...... naravno, bitna je i veličina, ali ne previše.
Znate ono: "Veliki, a tehničar." ;) :lol:

Kod mene je kada sam imala 16 suština bila u plavim očima, ali ta suština propade; sada sa 36 je isključivo u inteligenciji; ko zna šta će biti ako doguram do 56, možda ukapiram da je suština u veličini

shaddow:
Kako to misliš "ako"? Pa doguraćeš sigurno. Suština je u guranju. :lol: ;)

ma nisam mislila da necu da guram, daleko od toga, imam ja neke planove kada mi sin stane na noge i kada skinem ovu bedu od doktorata sa grbace i kada zaradim koji dinar
16 godina nisam izasla iz zemlje pa bih bar dva puta godisnje da se negde mrdnem na par dana, da malo obidjem knjizare i radnje itd. itd. za to vreme ce moj sin da studira i da se provodi sa devojkom i da igra kosarku - takva mi je vizija bliske buducnosti

nego, moje kolege geneticari imaju neke gadne statistike koje se odnose na Hockinsa i na druge posledice svega cime su nas zasipali, pa sam na to mislila, ali bolje je da o tome niko ne razmislja

Betty:
e ja nisam nikad znala, pa se nisam ni predomisljala.
:)
Sustina je u seksualnoj privlacnosti, to prvo, valjda? :D
****š sex kada te zatrpaju pelene, sudovi, usisivači, portviši, nedeljni ručkovi, nezavršene studije, nerešeno stambeno pitanje, inflacija, finansijska zavisnost, ratovi, bombarovanja, muž švalerski tip, posle višak kilograma... ali, bilo pa prošlo

suština je sada definitivno u nekom intelektualcu koji nosi naočare

Ako neko razume španski i gledao je Volver (To Return) Pedra Almodovara bilo bi lepo da mi kaže o čemu govori pesma koju peva Penelope Kruz u restoranu. Nije da se ne držimo teme, Almodovar ima neki PL svakako.

Pa kako ste narode? Ja sam poslednji PMS jako teško podnela, da mi nije bilo psa iz kuće ne bih imala volju da izadjem 6 dana. Inače, sve u svemu veoma sam zadovoljna svojim stanjem. Kilažu nisam vratila, ali nikako da još malo oslabim. Odredila sam jedan dan u nedelji kada popijem pola l koka kole i pojedem ogromnu palacinku sa nutelom, sladoledom i šlagom. Ostalim danima ne jedem nista slatko, a na slano nisam alava. Doktorat se pomera mada sam se nadala da ce ipak brže ići. Našla sam i jedan honorarni posao u struci koji radim kod kuće. Honorar nije neki, ali kako drugima tako i meni. Uzgleda da ću ovu kalendarsku godinu oceniti kao daleko lepšu nego prošlu. I dalje posećujem svog terapeuta 2 do 3 puta mesečno.
Sve vas puno pozdravljam i nadam se da ste dobro.
P.S. Imati kućnog ljubimca je najbolja stvar u životu. Volim ga kao Boga, a i on mene, ima sada 7 meseci.

BLPD:
****š sex kada te zatrpaju pelene, sudovi, usisivači, portviši, nedeljni ručkovi, nezavršene studije, nerešeno stambeno pitanje, inflacija, finansijska zavisnost, ratovi, bombarovanja, muž švalerski tip, posle višak kilograma... ali, bilo pa prošlo

suština je sada definitivno u nekom intelektualcu koji nosi naočare

hmm...u nekom kao Bil Gejts? :P

Betty:
hmm...u nekom kao Bil Gejts? :P
e, zezas
napikirala sam ja jednog, mnogo lep, visok, a nije onako razbacan i sportski tip (to me nervira, takav mi je muz), ceo zivot ucio, nego nikako da on napikira mene, ceo dan rmba da prehrani porodicu, a i ne ide mu lose
da mi je malo da dodjem do njega, odmah bih zaboravila i na palacinku i na nutelu jednom nedeljno :lol:

Da li je neko primetio da mu je u septembru losije nego u ostalim mesecima? Ili je to samo meni?
Odem ja danas da stavim mini val i ode i polovina honorara, a ja kao planirala da obradujem sebe jednom lepom pidzamom i kucnim papucama u Benetonu. I naravno, onda se zesce isfrustriram i dodje mi da se derem na nekoga i da mu zagorcam zivot, ali necu, a nemam ni na koga: na frizerku necu, na ljude koji su mi dali honorar necu, na porodicu tek necu i onda kazem sebi ''To je moj nizak frustracioni prag, to bi bila socijalno neprihvatljiva reakcija i nesvrsishodna (acting out), to je posledica mog labavo integrisanog ega, nisam ja jedina ovde nezadovoljna''. Dodjem kuci, izvedem psa, to me malo smiri; docekam sina iz skole i to me malo smiri, vidim sada sta ima na forumu, i to me malo smiri, kazem muzu normalnim tonom da mi je danas los dan i da ima punu slobodu veceras i znam da ce mi sutra vec biti malo bolje, a prekosutra jos bolje. I mnogo sam zahvalna psihijatru sto mi pomaze da upoznam sebe i kanalisem frustraciju.

BLPD:
Da li je neko primetio da mu je u septembru losije nego u ostalim mesecima? Ili je to samo meni?.

e jeste depresivan septembar... narochito ako kao ovaj, pochne sa kishom...

BLPD:
''To je moj nizak frustracioni prag, to bi bila socijalno neprihvatljiva reakcija i nesvrsishodna (acting out), to je posledica mog labavo integrisanog ega, nisam ja jedina ovde nezadovoljna''..
super :lol: :lol:
ovu rechenicu moram da nauchim napamet :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back